Тези двойки зодии нямат никакъв шанс да останат заедно

0
243

Тази комбинация е повече от успешна само на пръв поглед

Астролозите са категорични, че дори да се породи любов между тези зодии, те нямат абсолютно никакъв шанс да просъществуват дълго време като двойка.

зодии
Тази комбинация е повече от успешна само на пръв поглед

Има някои двойки зодии, които са повече от съвместими и се разбират перфектно, а всичко в живота им върви като по мед и масло. За съжаление обаче има и такива, които не само, че не си пасват, а е абсолютно немислимо да останат заедно и да формират успешен съюз помежду си.

Не бързайте да махнете лекомислено с ръка и да пренебрегнете съветите на астролозите, за да не се озовете в положението, в което са много двойки, реагирали по същия начин като вас.
Имайте предвид, че специалистите по астрология са взели предвид не само характерните личностни качества на представителите на всеки един от зодиакалните знаци, а и на темперамента, който дава зодията.

В този ред на мисли всичко това идва да рече, че би било добре да се вслушате в тези съвети и да не ги подценявате. В противен случай можете да се озовете в положението на много двойки зодии, които са разделени.



Ако все пак смятате, че любовта ви е толкова силна, че ще устои на различията между вашите зодии, то задължително трябва да положите огромни усилия, за да потръгнат нещата в правилната посока. В противен случай можете да сте повече от сигурни, че връзката ви, под каквато и форма да е тя, е обречена на провал.

Както вече споменахме, за да се случат нещата, е нужна много работа в съчетание с компромиси. Ако след всичко казано дотук изгаряте да разберете кои са тези двойки зодии, които не биха просъществували дълго време заедно, можете да научите от следващите редове.

Ето ги и тях:

Везни и Рак
На пръв поглед тази комбинация е повече от успешна, защото си приличат страшно много. За околните тази двойка е повече от идеална. Това обаче е само привидно. В действителност една малка разлика помежду им може да разруши спокойствието. Тази разлика е, че Раците обичат светския живот и честите излизания, докато Везните са домошари, които предпочитат домашния уют.

Лъв и Дева
Лъвът винаги иска да усеща безпрекословната подкрепа на своя партньор, особено що се отнася до новите му начинания. Девата пък на свой ред не спира да критикува и подлага всяко нещо на съмнение.

Скорпион и Стрелец
Стрелецът е изключително спокоен, а Скорпионът е доста емоционална и страстна личност. Това, че Стрелецът не обича да излага чувствата си на показ може да породи доста сериозен проблем помежду им, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.