Какво не знаем за Ванеса Ромеро – Ракел от „Новите съседи“?!

0
1411

Уникалната Ванеса Ромеро стана популярна за света от „Новите съседи“, но в Испания е известна от 20 години!

Най-красивата участничка в хитовия испански сериал „Новите съседи“ се казва Ванеса Ромеро и е от Аликанте. Тя е в ролята на Ракел Вилянуева.

Ванеса Ромеро
Ванеса Ромеро на празника на „Космополитан“ преди няколко години

Истината е, че актрисата и героинята й много си приличат, което се среща често в киното и телевизията. И двете грабват окото на мъжете, но и двете са много самотни.

Ванеса Ромеро е разведена и е на 39 г. Бракът й с Алберто Кавайеро просъществува едва 1 година, което е наистина плашещо.

В момента красавицата е обвързана и чака дете от партньора си. Двамата са много щастливи, че ще стават родители. Най-голямата мечта на актрисата ще стане факт съвсем скоро. За сватба обаче още не мислят.



Ванеса Ромеро пробива в телевизията първо със сериала „Щурите съседи“ в началото на века. Впоследствие обаче същият екип прави „Новите съседи“, където вече звездата й като актриса напълно изгрява.

Тя е част от сериала вече 10 години. Макар ролята й да не е от най-главните и непрекъснато да се сменят героите, образът на Ракел остава и до днес. Според мнозина, причината е, че красотата й печели рейтинг сред мъжката аудитория.

Ванеса става известна още преди да стане актриса. Първата й професия е на манекенка. През 1998 печели „Мис Испания“, което отваря пред нея вратите на кариерата й в телевизията.

През юни Ромеро ще има юбилей, става на 40 г. Нека й пожелаем още дълго време да ни радва с красотата си в „Новите съседи“!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.