Огромен удар за Юлиан Вергов: Актьорът е много зле с…

0
362

Юлиан Вергов изпитва огромни затруднения със зрението!

Актьорът Юлиан Вергов е с влошено зрение. Очите му имат нужда от помощ и той им я дава чрез черни очила, които носи на работа, а и извън нея.

Юлиан Вергов
Юлиан Вергов е зле със зрението

Напоследък д-р Банков от „Откраднат живот“ е забелязван все с очила, което е разкрило тайната му, че е зле с очите. Още обаче не е ясно какъв диоптър има.

Юлиан Вергов си е взел хелиоматични очила. Това значи, че те потъмняват винаги на слънце и така предпазват очите му от ултравиолетовите лъчи.

Последните често го връхлитат най-вече заради времето. Той твърди, че те рикошират в снега и се връщат право в очите му.



Затова актьорът взел решение постоянно да ходи с очила навън. Така и правел, както се забелязва от очевидци.

Проблемът при Юлиан Вергов е професията му. Като актьор той често попада под светлините на прожекторите и с годините това е увредило зрението му.

„Рисковете на професията са такива. Аз си обичам работата, но всичко си има и лошите страни.“ – казва по темата актьорът.

Светлините от прожектор са много вредни за очите и това е доказано. Слави Трифонов например именно така пострада преди време и също дълго време носеше тъмни очила. Сега пак е с очила, които са защитени.

Вергов няма избор, трябва да търпи в името на кариерата си. И той го прави по най-добрия начин.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.