Яна Маринова и Александър Сано взривиха българското кино с този филм!

0
373

Яна Маринова и Александър Сано участваха в невероятен проект, който им донесе много дивиденти!

Един чудесен филм излезе по българските кина неотдавна. Главната роля в него е на Яна Маринова, а неин любовен партньор е Александър Сано, научи TOPactualno.com.

Яна Маринова и Александър Сано
Яна Маринова и Александър Сано по време на снимките на „Привличане“

Името на проекта е „Привличане“ и се върти по всички кина в страната. Засега има невероятно висок рейтинг, което е голям успех за режисьора Мартин Макариев.

Сюжетът се развива в частно училище, което е едно от елитните в София. Всички ученици са деца на богати родители.

Собственикът и инвеститор на училището (Башар Рахал) е баща на една от ученичките – Диана (Луиза Григорова). Яна Маринова играе нейната класна г-жа Ангелова, а Александър Сано е в ролята на забавния учител по музика Кирил Соколов.



Във филма участва и Койна Русева, която е в ролята на временно изпълняващ длъжността директор. Госпожа Великова определено е от лошите в този проект и накрая си получава заслуженото.

Яна Маринова успява да си упражни не само актьорската игра, но и уменията си по спортни танци. Героинята й е и добра танцьорка, която тренира децата.

Филмът е показателен за днешната младеж, която тъне в богатство и мама и татко й осигуряват всичко. Затова има огромен успех, много от самите зрители виждат в него самите себе си.

Сюжетът до известна степен се припокрива с този на „11-а“, но е доста по-доразвит. В него има много повече сюжетни ниши и затова има по-голям успех.

След като я изхвърлиха от продължението на „11-а“ и в „12-а“ я заместиха с Радина Кърджилова, Яна Маринова реши да си го върне чрез хита „Привличане“. Определено си заслужава името, защото привлича зрителя като магнит.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.