Невероятно: Той е посредствен на терена, а е най-богатият извън него!

0
288

Матийо Фламини доказа, че може да печели не само от футбола!

Всички знаем, че футболистите тънат в разкош заради високите си заплати. Матийо Фламини обаче е богат най-вече от друго.

Матийо Фламини
Най-богатият футболист – Матийо Фламини

Полузащитникът на испанския „Хетафе“ е собственик на компания, която се справя отлично в производството на материал, който замества петрола. Цялата у фирма се оценява на 30 милиарда евро.

Няма друг играч на планетата с толкова голямо имущество. Дори Лео Меси и Кристиано Роналдо не могат да се сравняват с Матийо Фламини.

Ако французинът реши да продаде компанията си, може спокойно повече да не работи през целия си живот. Засега обаче не е известно да иска да я продава.



33-годишният Фламини е юноша на „Олимпик Марсилия“, но записва едва един сезон при професионалистите. След това е закупен от английския „Арсенал“, където направи име с общо 7 сезона в два свои престоя. Между тях игра 5 години и за италианския „Милан“. Сега е в „Хетафе“, а преди това записа сезон и половина в „Кристъл Палас“.

Интересното е, че Матийо Фламини винаги се е считал за посредствен футболист, но явно извън терена се справя по-добре. За националния отбор на Франция има едва 3 мача.

Предприемаческият ум на футболиста го е направил милиардер. Колегите му във футбола само могат да му завиждат.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.