Огромен шок разтърси света: Разбра се защо се провали и вторият брак на Дженифър Анистън!

0
266

Дженифър Анистън е достойна за съжаление, защото се е чувствала нежелана, а това е най-лошото за една жена!

В кошмар е живяла Дженифър Анистън, докато е била с Джъстин Теру. Актрисата така и не е успяла да превъзмогне това, което той я е карал да изпитва.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру
Джъстин Теру не е искал Дженифър Анистън в леглото си и това е довело до развода им

Медиите зад Океана днес гръмнаха с шокираща новина. Оказва се, че звездната двойка не си е лягала заедно от повече от година.

За последно Джен и Джъстин са го направили около миналата Нова година. Оттогава в спалнята им имало само тишина.

Вината за всичко това била изцяло на Теру. Актьорът избягвал по всевъзможен начин да се възползва от съпружеските задължения на Дженифър Анистън.



Някои медии са категорични, че Джъстин се е преориентирал към мъже и затова не е желаел повече жена си. Той често бил засичан в мъжка компания, с която уж само пийвал по питие.

Другата причина да избягва да го прави с красавицата от „Приятели“ би могла да е свързана с изневяра. Ясно е, че мъжете, които си имат любовница, нямат сили да задоволяват и съпругата си.

Дженифър Анистън беше тръпка за Джъстин Теру общо 7 години, макар че последната от тях е била кошмарна. Те се ожениха през 2016 г., но този брак се оказа пълен провал.

Запознати твърдят, че Джен е съсипана, защото се развежда за втори път, а това вече й се струвало прекалено. Първият път сложи подписа си под развод с Брад Пит, който сам пожела така, за да се обвърже с Анджелина Джоли.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.