Драма: Болната от рак Нана Гладуиш стресна всички с признанието си!

0
383

Нана Гладуиш разкри нещо в ефир, което наистина стресна симпатизантите й!

Тв водещата Нана Гладуиш разкри пред всички, че си тръгва от малкия екран. Тя излиза в отпуск, но не за да си почива, а принудително, пише в. „Монитор“.

Нана Гладуиш
Нана Гладуиш не спира да се бори с рака

Причината е продължаващата битка с рака на гърдата. Блондинката все още е в здрава битка с болестта, която изпива цялата й енергия.

Нана веднъж вече победи коварното заболяване и 5 години беше в ремисия. През лятото на 2017 г. обаче ракът се завърна и битката й бе подновена.

Водещата на „Съдебен спор“ призна в предаването си, че ще отсъства известно време от ефира. „Няма да се виждаме за малко.“ – каза тя на своите зрители.



Нана Гладуиш основа фондация за борбата с рака. Тя носи името „Една от 8“, което трябва да значи, че всяка една от 8 жени се разболява от рак.

Офисът на фондацията е в апартамент, който е собственост на Нана. Тя има за цел да осигури на жените място, където да знаят, че не са сами в битката и да са наясно как да процедират.

Нана не се предава психически, въпреки че се изправя пред болестта за втори път. Тя е убедена, че отново ще я победи, а и има финансовите средства да го стори.

Пожелаваме й успех в тежката борба. Дано наистина всичко премине успешно!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.