Проф. Филипов и проф. Рангелов за Акаша и духовните учители (ВИДЕО)

0
576

Една от големите загадки на 20 век и на 21 век е свързана с присъствието на духовните учители, които помагат човешката еволюция и Акаша. Проф. Филипов и проф. Рангелов разкриват истината

Слава Севрюкова разказала на своя съратник доц. Иво Лозенски, че е  имала контакти с духовните учители, които били облечени като индийски махатми.

Преди нея известната Елена Блаватска също е влизала не само в мисловен, но и в реален контакт с духовните учители, защото тя е ходила в Индия и е била в онова тайно място, наречено Шамбала.

Около нас съществува едно невидимо  вибрационно поле, което има за цел да свързва всички обекти и субекти.

filipov
За духовните учители научихме от проф. Рангелов и проф. Филипов

През годините е  било наричано с различни имена – първичният Ом, Акаша, Логос, музиката на сферите, полето на Хигс (оттук и Божествената частица Хигс Бозон, която учените от ЦЕРН търсят).



Древните учители са знаели, че цялата  Вселена е вибрация.

Именно вибрационното поле стои в основата на всички  духовни преживявания и на научните изследвания.

Това е  полето от енергия, което всички Светци, Буди, йоги, различни древни и настоящи мистици, жреци, шамани и гадатели са наблюдавали, докато са се вглеждали  вътре в себе си.

В съвременното, модерно и доста меркантилно  общество, голяма част от човечеството на Земята е забравило  древната мъдрост.

Ние сме изгубили своята  лична връзка с вътрешните енергийни  светове.

Когато човек осъществява връзка с тези енергийни източници, той се намира в  равновесие.  Буда наричал това равновесие „средният път“, а  Аристотел го определил като „златната среда“.

Нематериалното, духовното и енергийното е общата връзка между всички познати на Земята  религии,  защото чрез тях се осъществява  връзката на нашите вътрешни с  външните светове.

Един ярък представител на човечеството, който е имал връзка с духовните учители,  е геният Леонардо да Винчи, чиито най-известни творби са „Тайната вечеря“ и „Мона Лиза“.

Загадката на Мона Лиза беше разкрита от Слава Севрюкова. Каква тайна се крие зад дискретната усмивка на младата жена от портрета, научете ТУК.

Изтъкнатите и световнопризнати български учени проф. Лъчезар Филипов и проф. Рангелов гостуваха във „Въпрос на гледна точка“ и  разкриха изключителни факти.

Не можем без духовните учители. Има една стара мъдрост, според която обикновеният Учител – разказва, добрият Учител – обяснява, отличният Учител  – показва, а истинският Учител – вдъхновява.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.