Мария Илиева върши странни неща след раждането на сина й

0
364

Мария Илиева е доста странна в майчинството си!

Наистина интересна майка се заформя Мария Илиева. За разлика от повечето родилки, които си стоят вкъщи с бебето след раждането, певицата е решила да започне работа още този месец.

Мария Илиева
Мария Илиева е странна след раждането

„Имам участие в Пловдив, а после ще съм във Варна.“ – споделя поп дивата.

Най-странното е, че тя не мисли да изоставя сина си Александър, за да обикаля по участия. Не, Мария Илиева ще вземе малкия Сашко със себе си.

„Много искам от малък да вижда колко е красива България. Сигурно няма да си спомня това, което сега види, но на подсъзнателно ниво може да го накара да обикне България така, както аз я обикнах.“ – надява се певицата.



Очевидно има кой да се грижи за бебето, докато тя е на сцената. По всяка вероятност това ще бъде майка й, която много й помагала в грижите за детето и която явно ще се наложи доста време да пътува с дъщеря си по участия.

Семейството на Илиева не е от обичайните. Тя няма брак с Георги Михайлов, но двамата дори не живеят заедно.

Както е известно, той има бизнес в Белгия, поради което непрекъснато пътува между Брюксел и София. Мария пък е звезда у нас и не може да изостави кариерата си на едва 40-годишна възраст.

„С Георги се запознахме чрез общи приятели. Той в началото даже не ме позна. Бяхме на едно парти.“ – спомня си изпълнителката на „Сама“.

Двамата имали планове да заживеят заедно, но засега това не се вижда как ще стане. За в бъдеще ще го мислят.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.