Законите и проявленията на кармата са важни за осъзнаване (видео+част 1)

0
401

Думата карма все повече се споменава през последните години. Но зад нея се крие огромно и важно познание. Колкото по-добре разбираме кармата, толкова по-хармонично ще живеем

В предаването на Венета Райкова „Горещи срещи“ по  BiTelevision гостува астрологът Хули Леонис. Двамата с водещата коментират важни духовни въпроси и темата карма, която е заложена в нашия личен хороскоп.

кармата
Законите на кармата са важни

Хули Леонис обяснява, че при изготвянето на един хороскоп от важно значение е положението на Слънцето, Луната и Сатурн. Астрологът обяснява, че често пъти хората посещават астролози, за да им разгадаят бъдещето. Т.е. да им кажат какво да направят или не. Според Хули Леонис астрологът не може да взема решенията за живота на своите клиенти вместо тях. Например дали един човек да се ожени или не. Дали да напусне работа или не.

Например за сключването на един брак трябва да бъде извървян един път. Партньорите се срещат и се запознават. Има харесване и период на опознаване; влюбване. След това се взема решение за съжителство и брак. Ако един човек не е минал през тези етапи, той не може да познава своя партньор. Това от своя страна е риск бракът да бъде неуспешен.

Зодиакалният знак – слънчевият знак (Овен, Телец,…) показва пътя, по който душата е поела. Лунният знак показва с какъв „багаж“ – ресурс сме дошли от другото измерение тук на Земята в този живот. Това са познания, заложби, качества и други.



Хули Леонис дава пример с неговите зодиакални параметри. Той е роден Лъв с лунен знак Телец. До неговата 30-годишнина е проявявал изцяло качествата на Телец. Спокоен и уравновесен, битово ориентиран. От малък обича да готви. Има чудесни познания за храните. След своята 30-годишнина започнал да проявява качествата и свойствата на Лъва.

кармата
Хули Леонис говори за кармата

Влиянието на Сатурн е изключително важно. Той е връзката между нашите животи. Той показва какво не сме успели да научим от миналия живот и ни показва, че няма да можем да избягаме от него в настоящия. Ако напук не го научим в този живот, ще трябва да го усвояваме в следващия.

Във Вселената няма време, следователно времето не е от значение кога един урок ще бъде усвоен. Сатурн първо ни учи, а след това ни изпитва. Цикълът на Сатурн е 29 години. Първите му прояви стават между 29 и 30-та година. Следващият момент е около 59-та година. И ако човек е все още жив, около 88-та година.

Проявата на Сатурн в 29-та и 30-та година е най-важно. При някои хора може да бъде брак, при друг развод. На някого ще му се роди дете, на друг ще му се случи нещастие.

Астрологията дава възможности и очертава тенденциите за развитие. Всеки човек е изправен пред различни избори ежедневно. От него зависи как ще подходи и как ще ги реализира. Когато един човек знае, че му предстои труден период, свързан с неговата свободна воля, той най-често отказва да реализира своята свободна воля. А това не е добре за развитието на душата.

Още интересни факти ще научите от видеото долу от въпросите на Венета Райкова и от отговорите на Хули Леонис.

Не пропускайте информацията от част 2.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.