Българин с голям успех в Америка: Слави Горанчовски направи нещо изключително на „Арнолд Класик“ 2018! (ВИДЕО)

0
545

Слави Горанчовски прослави България зад граница, успехът му е много голям!

„Арнолд Класик“ 2018 се оказа щастливо състезание за цяла България. Слави Горанчовски успя да постигне трето място на него, което е голям успех, съобщава BodyConstructor.

Слави Горанчовски
Слави Горанчовски направи нещо велико в САЩ и прослави България

В интервю за онлайн изданието той разкри и своите впечатления за случилото се в САЩ. Доволен е от това трето място, макар да е отишъл с ясната цел да победи. Все пак и попадането в топ 3 го възприема като добро класиране, защото конкуренцията е била жестока.

Слави Горанчовски е бил с категорията „Мен Физик“. Категориите в надпреварата са били разпредели по височина. Той е с ръст от 176 см., което го е пратило при тези между 176 и 179 см.

След позиране сутринта, следобед са се състояли полуфиналът и финалът. Тази година е имало изключение. Вместо шест финалиста, са били допуснати цели десет. Това е било с цел усилване на зрителския интерес.

Слави Горанчовски



„Нямаше достатъчно време на финала. Затова не представихме волните си съчетания, а директно се премина към финала.“ – споделя Слави Горанчовски.

Победител в неговата категория е състезател от Бразилия, а второто място е за участник от Саудитска Арабия.

Всички състезатели са били пратени предварително в три стаи. В първата са си оставили багажа и са се съблекли. В втората са били намазани с гланц, а третата е била като малък фитнес.

„Когато се съблякохме, видях страшно много мъже в страхотна форма. Тогава си помислих „А аз си мислех, че съм як“ – споделя през смях Слави.

Той разкрива още, че нивото на целия „Арнолд Класик“ 2018 е било изключително високо. На кантара например е успял да се регистрира, измери и получи номер само за 3 минути.

Слави Горанчовски

„В Америка всички са много положително настроени, винаги ще ти направят комплимент. Това е разликата с Европа.“ – казва още Горанчовски.

Той участва и в Mr. Olympia, където обаче има една основна разлика. То се прави от списанието „Flex Magazine“ и затова цялото състезание е насочено към избора на модели за списанието. В „Арнолд Класик“ се залага повече на самото състезание.

Най-интересното е, че Слави не е спазвал никакъв конкретен режим на хранене или тренировки. Всички решения ги е взимал в движение, като важно обстоятелство е било колко часа е спал.

Отскоро той има бебе и се очакваше, че няма да е в такава добра форма вече, но опроверга подобно твърдение. В момента дори е в оптимална форма – по-мускулест, с по-тънка талия, по-едър и по-релефен.

Слави Горанчовски
Слави Горанчовски

Слави Горанчовски не е единственият българин, участвал в „Арнолд Класик“ 2018. Ники Николов е другият, но той е останал шести в категорията си. Двамата много са се подкрепяли един друг.

Слави ще продължи с пълна сила да се готви за следващите състезания. Той има 11 титли в кариерата си дотук, но голямата му мечта и цел е да стане професионалист.

В момента той няма право да се състезава на българска земя, поради което ще продължи с изявите си зад граница. Нека му пожелаем успех и дано продължава да прославя страната ни все така!

Вижте видео от „Арнолд Класик“ 2018, проведен на 2 март тази година!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.