НЛО вече цяла година кръжи над България (+още подробности)

0
616

Очевидци не веднъж информират медиите за присъствие на НЛО над България. Вече цяла година сигналите не спират. Има хора, които изпитват сериозно притеснение

Най-често НЛО е било засичано над Варна и над София.

НЛО
НЛО вече цяла година кръжи над България

Жителите на морската и на държавната столици описват по сходен начин наблюдаваните неидентифицирани летящи обекти. Има коментари на гражданите, че присъствието на НЛО е било прекалено ниско над жилищните блокове.

Според описанията, това са сфери, които излъчват червено-оранжева светлина. В първия момент хората ги помислили за прожектори, но после си дали сметка, че прожектор не е в състояние да излъчва подобна дългоструйна светлина. След това светлинните сфери се издигали все по-високо в небето и изчезвали.

Какво е мнението на уфолозите? Най-първо е бил запитан проф. Лъчезар Филипов. Известният гост на Стойчо Керев в поредицата „Новото познание“ винаги е казвал, че извънземните не идват при нас с лоши намерения. Ако са искали да ни унищожават, то те са можели да го направят много отдавна.



Проф. Филипов се възхищава на свръх модерните технологии, с които корабите на извънземните се придвижват в пространството. Те изминават свръх големи разстояния за отрицателно време. Проф. Филипов смята, че умеят да сгъват и да разтягат времето, така че движението да става бързо.

Точно проф. Филипов доведе преди години британката Люси Прингъл, която се занимава с изследване на житните кръгове на Острова. Люси Прингъл и проф. Филипов коментират любопитен факт. Част от житните кръгове наистина са дело на изобретателни хора. Но при тях смачканите житни стръкове изсъхват.

Онези житни кръгове, които са дело на НЛО са различни. Не просто като форми. При тях житните кръгове са притиснати към земята. Но не изсъхват. Житните зрънца продължават да нарастват и житните класове успяват да узреят, заедно с онези, които са изправени.

Тук проф. Филипов коментира, че извънземните разполагат с някакви модерни технологии, благодарение на които житните класове само се огъват, но не се убиват. Пред учените има още безброй много предизвикателства в опознаването на НЛО.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.