Месец март ще е изключително специален за тези зодии

0
290

Месецът ще ви сервира много красиви, но и доста драматични моменти

Астролозите вещаят, че месец март се очертава като изключително специален за представителите на няколко зодии.

зодии
Месецът ще ви сервира много красиви, но и доста драматични моменти

Ако искате да разберете дали вашият зодиакален знак попада в списъка на щастливците, е нужно да прочетете редовете по-долу.

При все, че март месец е много хубав, тъй като е трети поред от началото на годината, той не носи щастие за всички зодии.

Три зодиакални знака обаче ще бъдат застигнати от огромен късмет в любовен план.



Ето кои са трите щастливи зодии, които ще летят на крилете на любовта:

Овен
За вас месец март се очертава като времето, отредено ви за изключително много страст и горещи моменти. През всички дни до края на март настроението на и без това огнените представители на зодиака, ще е огнено, а любовта им ще е повече от интензивна. Казано с други думи за вас месецът ще е изключително експлозивен. Дори самите вие ще се чудите какво се случва с вас.

Месецът ще ви сервира много красиви, но и доста драматични моменти. В същото време ще ви поднесе и непредвидими ситуации. Бъдете подготвени за всичко, но не забравяйте, че повечето от нещата, които ще ви се случат, ще са за добро.

Везни
За вас месец март според астролозите се очертава като най-важният месец от настоящата година. Във вашия дом на връзките се намират не една или две, а цели три планети. Това са Марс, Венера и Уран. В дома на еротиката пък са се настанили трайно Слънцето и Меркурий.

Имайте предвид, че всички те образуват една изключително опасна комбинация, която определено ще ви е доста трудно да контролирате. Ето защо през следващите дни е възможно да ви се случат много неща. Някои от тях са диви любовни ласки, флирт, ухажване, нова любовна авантюра, търсене, но и голямо съжаление. Бъдете особено внимателни в действията си.

Стрелец
Вие сте последната от трите зодии, за които месец март се очертава като изключително щастлив. Следващите дни ще подчертаят и двете страни на вашата природа. Вашата дива, авантюристична и страстна страна ще бъде под ръководството на Марс, Венера и Уран. Рационалната ви страна пък ще бъде подсилена допълнително от Меркурий и Слънцето.

Влияние върху традиционните ви взаимоотношения ще окаже именно рационалната ви част. В същото време дивата половина от вас пък ще ви отведе до нова и изключително гореща връзка. Месец март има целия потенциал да се превърне в незабравим за вас, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.