Дългият период на ретрограден Юпитер носи редица проблеми

0
726

Не е изключено да останете неприятно изненадани от фалш, който ще излезе наяве

Астролози предупреждават, че твърде дългият период, в който Юпитер е ретрограден, ще донесе редица проблеми.

Юпитер
Не е изключено да останете неприятно изненадани от фалш, който ще излезе наяве

Както знаете Юпитер навлезе в ретроградния си период на 9 март. Този период ще продължи чак до 11 юли.

Ретроградният Юпитер се счита за най-фаталният, тъй като носи твърде много несполуки. Останалите планети, които се движат на обратно също крият редица рискове за емоционалното състояние на живите същества.

На 9 март навлязохме в лош период заради Юпитер, който се движи ретроградно в Скорпион. Ситуацията ще се нормализира чак след 11 юли, когато е и краят на фаталния период.
През това време е възможно не само да се забавят, а и да се объркат голяма част от делата, имащи отношение към сферите на влияние на тази планета като обществена дейност, образование и юридически въпроси.



През тази година ретроградният период на Юпитер ще акцентира основно върху темата за взаимоотношенията, тъй като се намира в знака на партньорството. Сега е подходящият период да анализирате отношенията си във всяко едно измерение – делови, приятелски, любовни, семейни и др. добре е да обърнете сериозно внимание на личностното израстване и развитие.

Не е изключено да останете неприятно изненадани от фалш, който ще излезе наяве. Опитайте се да откроите начина, по който успявате да изразите същността си. Твърде вероятно е да изпълнявате несвойствена роля.

Опитайте се да погледнете на периода и откъм положителната му страна. Той разкрива редица нови възможности, които ще се явят като резултат от минали усилия. В негативен аспект пък не е изключено на дневен ред отново да се върнат проблеми в отношенията, които не сте решили навреме.

През тази година периодът на ретрограден Юпитер засяга основно философските и духовните теми. Можете да се отдадете на изучаване на философия или пък да проведете редица експерименти и изследвания.
Периодът е изключително подходящ да възстановите социалните и бизнес проектите си, които са свързани с Юпитер като висшето образование, благотворителност, международни връзки, философия, религия и др.

В личен план периодът е много подходящ да възстановите онова, което сте отлагали във времето и не сте го свършили, когато е трябвало.
Имайки предвид, че Юпитер е духовна планета, периодът на ретроградност не е никак подходящ за поставянето на началото на нови дейности, които имат ярко изразени материални цели.

За сметка на това обаче е изключително подходящ за хуманитарни дейности, образователни и културни проекти, както и такива, които целят набирането на средства. Периодът няма да окаже особено голямо негативно влияние върху състоянието на делата на вече съществуващ бизнес, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.