Разберете кой е най-лошият навик на вашата зодия

0
293

Те са от онези хора, които винаги ще се опитат да извъртят книгата на обратно, за да разберат какво ще се случи накрая

Едва ли някой изпитва съмнение, че представителите на всяка една зодия имат поне по един лош навик.

зодия
Те са от онези хора, които винаги ще се опитат да извъртят книгата на обратно, за да разберат какво ще се случи накрая

Макар и често пъти да не си го признават, защото се е превърнал в част от ежедневието им и дори от същността им, той все пак съществува. Често пъти го приемат за нещо нормално и дори не правят опити да се избавят от него.

Със сигурност няма да оспорите и факта, че човек може да забележи много по-лесно чуждите лоши навици, отколкото своите.

Ето кой е най-лошият навик на всяка една зодия:



Стрелец
Несъмнено тази зодия, са крале на импулсивните решения. Подробно обмислените планове определено не са силната им страна. Те живеят сега, на момента. казано с други думи животът им протича основно ден за ден. Често пъти си позволяват да ви кажат истината в лицето точно такава, каквато е. На по-късен етап дори им е интересно с какво изобщо са успели да ви обидят, без да си дават сметка за това.

Козирог
Те са от онези хора, които винаги ще се опитат да извъртят книгата на обратно, за да разберат какво ще се случи накрая. Тази зодия твърдо вярва, че всичко, което се случва в живота й, е под неин контрол. Сарказмът е техният защитен механизъм. Те дори си позволяват да го използват толкова често, че човекът срещу тях трудно успява да разбере дали говорят сериозно или се шегуват.

Водолей
Тази зодия е способна да се „изключи“ по време на средата на разговора ви и да се пренесе в състояние на транс или медитация.
Ако ги попитате на по-късен етап за разговора ви, те дори няма да си спомнят за какво сте говорили. Причината за това е, че изобщо не са ви слушали.
Трудно бихте могли да се водите по техния график и биоритми, тъй като почти никога не заспиват и не се събуждат по едно и също време.

Риби
Представителите на тази зодия много често успяват да изгубят важни неща от живота. За тях отдавна се е превърнало почти в ежедневие да изгубят важен документ, ключ или пък някоя скъпа дреболийка. Истината е, че понякога нищо от това не е изгубено, а те просто не си спомнят къде са ги оставили. Те са една от малкото зодии, които могат да бъдат забелязани да пият навсякъде и по всяко време. Често пъти успокояват нервите си докато се скитат из автобуса или пък тръгват на разходка, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.