Искаш неземно приключение: Посети тези места и никога няма да помислиш за лукс и удобства!(Много снимки)

0
581

Всички харесваме приключенията

Всички обичаме приключенията, но ги разбираме по различен начин. За някои от нас това е закуска в леглото, поднесена от любим човек. За други е хотел с всички екстри, на които сме навикнали.

Има такива по света, които вдигат адреналина ни на макс. И не с лукс, удобства или разкош.

Едно такова шикозно приключение е да спиш в пещера. Le Grotte della Civita е разположена в старата част на Саси, Италия.

Да спиш в пещера си е живо предизвикателство-Le Grotte della Civita

Луксозен хотел, като стаите му са изсечени в истинско историческо богатство. Собствениците много са внимавали да не развалят интериора, като прецизно са добавяли мебели и различни аксесоари.



Icehotel е най-големият леден хотел в света. Намира се в шведската част на Лапландия. Там температурата рядко надвишава -5°C.

Това е най-големия леден хотел в света

Той се доизгражда всяка година, защото през пролетта се топи. Но има вече специален покрив и затова може да се използва през цялата година.

Ако искате да спите на вулкан, тогава посетете хотел Montana Magica Lodge е в Чили.

Ако искате да спите на вулкан, посетете хотел Montana Magica Lodge е в Чили

Има два вида стаи за туристите, стандартна от 10 кв. м и луксозни-с размери от 15 кв. м. Атракцията е и водата, която изригва от покрива, вместо лава.

Любителите на приключенията може да се насладят и на хотела Conrad Maldives Rangali Island на Малдивите. Комплексът е разположен на два острова, свързани чрез мост.

Conrad Maldives Rangali Island на Малдивите си е живо предизвикателство

Но най-голямата атракция си остава подводния ресторант. В него освен невероятната храна може да се опитат и над шестотин вида първокласни вина.

В Коста Рика е кацнал един необикновен самолет. Преспиването в него си е истинско приключение. Това е истински Боинг 727 от 1965 г.

Коста Верде е хотелски комплекс от самолет

Costa Verdе е част от хотелски комплекс, закупен и реставриран като такъв. „Кацнал” е на 50 м височина над земята и дава усещането, че летиш.

Има две спални, кухненски бокс и специално място за хранене. Мебелите са от тиково дърво, ръчна изработка. Гледката е към океана.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.