Нели Конуей провежда ангелска терапия на живо в ефир (+видео)

0
814

При последното идване в България Нели Конуей е изключително полезна за българите. Информацията, която ни дава е ценна. В ефир провежда и ангелска терапия

В своето авторско предаване „Горещи срещи“ по BiTelevision, Венета Райкова разговаря с Нели Конуей.

Нели Конуей
Нели Конуей

Докато провеждат разговора, Нели Конуей получава болки в гърлото. Тя посяга да пие вода. Венета Райкова й казва, че също изпитва болки в гърлото. Става ясно, че всъщност не Нели е болна, а тя е усетила болестта на Венета. Ангелите провеждат ангелска терапия, следствие на която болките в гърлото на Венета Райкова изчезват. Двете с Нели въобще не са подготвени за това, което се случва.

Нели обяснява на Венета, че в минал живот била обесена, затова болката в гърлото се появява често. По време на Светата инквизиция Венета Райкова била жена.  Тя написала книга, която не се харесала на църквата и я обесили на площада. След проведената ангелска терапия на живо, водещата повече няма да има проблеми със своето гърло.

Нели Конуей обяснява, че ангелите могат да бъдат видени. Те са големи същества, които вибрират в различни красиви цветове. Приличат на големи холограми. Когато са около нас, човек изпитва усещане сякаш тръпки го побиват или има желание да се разплаче без причина. Това е част с оздравителния процес, който те ни носят.



Когато човек има нужда от помощ трябва само да призове ангелите да му помогнат. Нели Конуей обяснява, че всеки човек има своята свободна воля, чрез която учи своите уроци на Земята. В тази свободна воля на човек никой няма право да му оказва намеса. Дори Господ и ангелите. Но ако бъдат помолени за помощ, те помагат.

Нели Конуей казва, че паник атаки и други проблеми се получават следствие неправилното дишане. Ние дишаме на кратки интервали и така натоварваме сърцето. Нели препоръчва едно много полезно упражнение. Запушете с палеца на дясната ръка дясната ноздра на носа. През лявата вдишайте бавно и дълбоко въздух. След това с кутрето запушете лявата ноздра и бавно издишайте през дясната. Повторете това дишане няколко пъти и ще усетите положителния резултат. Ще изпитате усещането, че носът ви се отпушва и вие започвате да дишате много по-лесно.

Докато вдишвате през лявата ноздра, казвайте мантрата Сат. Докато издишате през дясната ноздра, казвайте мантрата Нам. Думите Сат и Нам се казват наум. Мантрите свързват мозъка с висшите вибрации и по този начин съзнанието се зарежда с положителни мисли.

 

*************

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.