Невероятно точен любовен хороскоп за периода 12-18 март

0
290

Съществува риск половинката ви да не приеме толкова добре факта, че ще съсредоточите усилията си основно в кариерата

Точният любовен хороскоп вещае, че в периода 12-18 март, любовният живот ще е смесица от положителни и отрицателни изживявания.

любовен хороскоп
Съществува риск половинката ви да не приеме толкова добре факта, че ще съсредоточите усилията си основно в кариерата

Можете да разберете бързо и лесно дали ще сте в групата на онези, на които предстоят множество щастливи мигове или би било добре да се приготвите за неприятностите, които ви предстоят. За целта е нужно просто да прочетете редовете по-долу, в които точният любовен хороскоп разкрива какво ви очаква през тази седмица в любовен план.

Ето какво вещае точният любовен хороскоп:

Рак
Точният любовен хороскоп вещае, че представителите на тази зодия може да се почувстват поради една или друга причина ще се чувствате не толкова подкрепяни от партньора си, както обикновено. Истината обаче е, че точно сега имате огромна нужна от подкрепата му, тъй като сте тръгнали по дългия път на нова възможност за кариера.



Съществува риск половинката ви да не приеме толкова добре факта, че ще съсредоточите усилията си основно в кариерата и поради това няма да ви остава време, в което да бъдете заедно. Много е важно да съберете смелост да проведете важните за вас разговори, а не да ги избягвате. Само така имате шанс все пак да стигнете до някакво споразумение.

Лъв
Според точния любовен хороскоп обвързаните представители на зодия Лъв ги очаква благоприятна промяна. Новолунието, което ще настъпи тази събота ще попадне във вашия 8-ми дом на споделените ресурси.

Не е изключено вашата половинка да получи допълнителни приходи. Освен това периодът е много подходящ за общи инвестиции като например закупуването на нов дом. Всичко това ще ви накара да се почувствате повече от добре.

Дева
Незнайно защо необвързаните представители на зодията ще почувстват известно разочарование. Те ще останат с усещането, че сърцето им никога повече няма да се развълнува от любовен трепет. Дори и да преминавате през период на любовно разочарование, много е важно да не се отчайвате.

Не унивайте. Запомнете, че често пъти тези негативни емоции, са много голям подарък. Той ви е нужен, за да създаде пространство в живота ви, което да бъде запълнено от нова любов. Няма никакви съмнения, че свободното място ще бъде заето от нещо много по-добро. Помнете, че заслужавате много повече в любовта от това, което сте получавали до момента.

Обвързаните представители на зодията пък ще бъдат заети с финансови проблеми и романтиката ще остане на заден план, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.