Ето какво ви очаква в любовта според вашия любовен хороскоп (12-18 март)

0
253

Вашият любовен хороскоп сочи, че може да разкриете тайни, които да доведат до сериозни загуби

Седмичният любовен хороскоп ще даде отговори на всичките ви въпроси, свързани с любовта.

любовен хороскоп
Вашият любовен хороскоп сочи, че може да разкриете тайни, които да доведат до сериозни загуби

От него ще научите и какво предстои да ви се случи в любовен план, както и за някои неприятности, които ще изживеете. Добре е да сте подготвени за всичко, което ще ви поднесе съдбата през следващата една седмица.

Ето какво вещае вашият любовен хороскоп:

Козирог
Представителите на зодия Козирог ще трябва да обърнат сериозно внимание не само на думите, а и на действията на половинката си. Не бъдете особено критични и оценявайте по достойнство усилията на половинката ви да направи нещо хубаво за вас.



Не забравяйте, че ако изригнете или се отнесете критично към това, което е казала или направила половинката ви, може да я нараните доста сериозно. Това пък на свой ред може да създаде сериозни затруднения във връзката ви. Със сигурност не бихте искали да се случи това, нали? Помнете, че в любовта нищо не е даденост.

Водолей
Вашият любовен хороскоп сочи, че може да разкриете тайни, които да доведат до сериозни загуби. В случай, че връзката ви е изпълнена с множество препятствия и неприятности още отначало, то може би е крайно време да си направите равносметка. Сега е моментът да решите дали искате да продължите по този начин или искате да промените нещо.

Вероятно е дошло времето, в което трябва да затворите най-после тази страница от живота си, за да дадете шанс на новите възможности. Може би е излишно да споменаваме, че основата, върху която трябва да се гради всяка една връзка, е взаимното доверие.

Риби
Новолунието, което ще настъпи в събота ви обещава сериозен напредък във всяка една от областите на живота ви. Вие определено сте истински щастливци. Разбира се най-очевидният напредък ще се случи в любовен план.

Ако все още не сте обвързани, не се отчайвайте. В някой от дните през следващите две седмици, ще срещнете вашата половинка.
На онези от вас, които са обвързани и то от доста време, ситуацията ще им даде възможност да задълбочат духовната си връзка с любимия човек. До края на периода ще се чувствате повече от вълшебно. Сега е моментът да сбъднете някои от най-съкровените си желания. Дерзайте и не се отказвайте. Помнете, че ако се откажете, по-късно можете да разберете, че сте били на крачка от сбъдването им, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.