Президентът Радев направи салто на висилката по време на официална визита (+видео)

0
415

Президентът  Радев спонтанно и неочаквано демонстрира своята физическа форма и сила. Приятно изненаданите свидетели бурно го аплодираха

Ген. Радев посети град Пловдив, където се помещава  68-ма бригада „Специални сили“. Визитата е свързана с кръгла годишнина.

президентът Радев
Президентът Радев се метна на висилката

На 18 март през 1943 г. е изпратено писмо до  ген.-майор Димитър Айранов – началник на Въздушните на Негово Величество войски. В писмото се казва, че трябва да бъде сформирана една парашутна дружина. С нейното сформиране в България е поставено начало на парашутните поделения към Българската армия. Благодарение на този акт в България вече 75 години има организирано парашутно движение.

По време на визитата военните от „Специалните сили“ направиха различни бойни демонстрации. Те показаха своите тактически умения, бойни изкуства и ръкопашен бой. Представиха въоръжението, с което разполагат и с което боравят.

Президентът Радев произнесе слово пред събралите се военни. Той заяви, че е крайно време социалният статус на всички български военни и военнослужещи да бъде отново издигнат до онова ниво, което всички те заслужават.



В двора на поделението президентът Радев забеляза метална висилка. Минавайки до нея ген. Радев се хвана и направи предно салто. Така както беше с официалния си костюм.

Спонтанно показа, че седейки в президентското кресло, не е изгубил своята сила и рефлекс на военен. Изпълнението на българския президент беше посрещнато с бурни аплодисменти.

Това не е първият път, когато президентът Радев демонстрира своята спортна форма. По случай неговия рожден ден през 2017 г. съпругата му Десислава по направи страхотна изненада. Подари му рафтинг. Двамата се качиха в лодката и се спуснаха през стръмните и буйни води на реката.

През есента на 2017 г. президентът Радев посети Франция. Френският президент Макрон също направи страхотна изненада на българския президент. Позволи му да пилотира свръхмодерен изтребител. 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.