Филмът „Тетрадката“ оживя в действителност: Тази невероятно романтична история го доказа!

0
316

„Тетрадката“ е символ на романтика и любов, но вече има истинска такава история!

Кой не е гледал или не е чувал поне за „Тетрадката„?! Този филм, създаден преди почти 14 години, е символ на всичко романтично в една любов.

Тетрадката
„Тетрадката“ оживя чрез тях

В него една възрастна двойка показва, че може да се обича вечно. Ноа се грижи за жена си Али, която е с деменция. Чете й истории от живота им, записани от самата нея в тетрадка.

Подобно нещо се случва и с Мари и Джери Райън. Те са ирландци и се обичат цели 76 години. На 19 февруари тази година и двамата издъхват на 93-годишна възраст.

Мари се разболява от Алцхаймер и започва да забравя основни неща от живота си. Джери обаче е до нея и се грижи за жена си няколко години, преди болестите да налегнат и него.



И двамата прекарват последната година от живота си в старчески дом, където той й разказва истории от съвместния им живот. Точно както е във филма „Тетрадката“.

Мари и Джери се влюбват през 1942 г. Той е войник, а тя учителка. 9 години имат връзка, докато накрая решават да се венчаят. След като напуска армията, Джери става доктор по история.

Двойката има дъщеря на име Джералдин и внуци – Алън и Сара. Те са присъствали на погребението им, както и много от учениците им.

Джери и Мари издъхват хванати за ръце, което е още една прилика с „Тетрадката“. Те са усещали, че им идва краят и са знаели, че един без друг не мога да живеят на този свят. Това прави любовта им вечна, сигурно сега са отново заедно на едно по-хубаво място.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.