Проф. Филипов: Извънземните се грижат за нас

0
741

Емблематичният проф. Филипов даде ексклузивно интервю. В него говори за извънземните и коментира научните разработки на проф. Стивън Хокинг

На 14 март 2018 г. ни напусна емблематичният проф. Стивън Хокинг.

проф. Филипов извънземните
Проф. Филипов

Проф. Филипов отчита интересни факти. Датата на раждане на проф. Хокинг е датата на смъртта на Галилео Галилей. Датата на кончината на проф. Хокинг е датата на раждане на друг велик учен Албърт Айнщайн.

През последните години от своя живот проф. Стивън Хокинг отдава усилията си да популяризира астрофизиката. Той бил убеден, че всеки съвременен човек трябва да познава тази наука като нещо нормално, а не да изпитва страх от нея.

Затова намерил начин как да представи сложните формули и уравнения по възможно най-елементарен начин.  Паралелно с това проф. Стивън Хокинг работи върху проучване на черните дупки.



Цветанка Ризова постави въпроса за извънземните на проф. Филипов. Той е един от малкото български учени, който е убеден, че извънземните съществуват. Двамата учени са се срещали два пъти. През 1978 г. в Москва и през 1998 г. в Кеймбридж.

проф. Филипов извънземните
Проф. Филипов и Цветанка Ризова говорят за проф. Хокинг и за извънземните

Проф. Филипов винаги е споделял, че ако извънземните са искали да унищожат Земята, са можели да го сторят много отдавна.

През последните няколко години бяха разсекретени документи от САЩ и от Русия за НЛО. Сред тях е най-известният случай Розуел. Учените откриват останки от летяща чиния на извънземните. Те събират всички части и после започват да ги изследват. На база анализа на намереното, земните учени разработват редица нововъведения. Такива са транзисторът, елементи за компютри за IBM и други.

Проф. Филипов цитира друга разсекретена информация. Когато са избухнали войните в Корея и Япония, наоколо били засечени кораби на извънземни. Те кръжели в тези опасни райони. Много пъти учените правили опити да пуснат ракети в Космоса, но таблата за управление били блокирани по неестествен начин.

На база всички тези и още много други доказателства, проф. Филипов е на мнение, че извънземните се грижат за нас. Не пропускайте да изгледате и видеото на БТВ с разговора на Цветанка Ризова с проф. Филипов ТУК.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.