Новото гадже на Мария Игнатова побеждава Рачков по почти всички показатели: Ето кой плени сърцето й!

0
3905

Мария Игнатова е с нов любим – отново!

Красавицата на българския ефир и любимка на всички зрители мъже  Мария Игнатова пак е с друго гадже. След като Енчо Керязов я остави, актрисата намери утеха в други обятия.

Мария Игнатова и Кристиян Милатинов
Кристиян Милатинов заби Мария Игнатова

Става въпрос за бившия футболист и настоящ актьор Кристиян Милатинов. Двамата са се запознали покрай снимките на „Полицаите от края на града“.

Те са били засечени заедно в заведение, пише в. „Телеграф“. Това означава, че даже не се крият вече.

Крис има интересна биография. Той е ритал за юношеския отбор на „Барселона“, където се е запознал със звезди като Лионел Меси и Жерар Пике. Няма друг българин, достигнал до юношите на „каталунците“.



След като се отказва от футбола, решавайки, че не е за него, Милатинов започва кариера на фотомодел и манекен. Малко след това се насочва към актьорството, изкарвайки актьорски курсове в Испания, Мексико и САЩ.

Имайки предвид, че е от поколението на Меси, можем да заключим, че Кристиян е с около 10 години по-млад от Мария Игнатова. Тя обаче доказа, че това за нея не е проблем.

Тв водещата успя да си намери гадже, което превъзхожда Димитър Рачков в почти всички отношения. По-млад е, по-красив, по-висок, по-атлетичен, единственото в чувството за хумор Митко го води.

Колко ще издържи връзката им, предстои да узнаем. Факт е, че Мария не се спря след раздялата с Рачков и сменя гадже след гадже.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.