Българска стюардеса изпадна от самолета и загина на място (фото 18+)

0
473

Трагедията се е случила на международното летище. Информацията за трагедията с българската стюардеса е подготвена от властите и публикувана на официалния сайт

На международното летище на Уганда „Ентебе“ се намира самолет Боинг 777. Той е собственост на авиокомпанията „Емирейтс“.

стюардеса
От тази врата е паднала нашата стюардеса

Докато отваряла вратата на самолета, стюардесата паднала на пистата, писаха в RedPepperUG. Те публикуваха и официалния документ за инцидента вчера.

Незабавно е била откарана по спешност в болница, но положените грижи не дали положителен резултат.  Властите подозират, че може да се касае за опит за самоубийство, а не за случаен инцидент.

Вероятно в момента в Уганда тече разследване за установяване причините за трагедията. Може някой от колегите на родната стюардеса да са забелязали някакви признаци за желание за сложи край на живота си. А може пък някой да я е блъснал или стреснал, затова да е паднала от високо.



Съболезнования на близките и приятелите на загиналата стюардеса!

Вчера беше трагичен ден за Англия, защото си отиде световноизвестният учен астрофизик проф. Стивън Хокинг.

стюардеса
Информацията в пресата на Уганда и снимката й на земята след падането
стюардеса
Официалното съобщение за трагедията

Но вчера беше черен ден и за Казанлък. Във военния комплекс „Арсенал“ стана тежък инцидент. На място загина един работник на 26 години. Друг на 46 години получи много тежки изгаряния. Въпреки усилията на медиците от Стара Загора, тази нощ около 02:00 часа работникът издъхнал.

В момента разследването на компетентните органи в „Арсенал“ тече с пълна сила. освен иззетата документация, се вземат показания от работниците и от отговорните служители.

„Арсенал“ е изцяло частна компания. Но поради естеството на неговата работа, той е под контрола на държавата. Държавните институции следят  за спазване на трудовата дисциплина, която там е от особено голямо значение предвид високият риск. Държавата следи продукцията, която се произвежда в завода и която се изнася.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.