Нели Конуей ни запознава с Децата на Дъгата: Вашите също може да са от тях

0
1051

Раждат се специални деца, които са натоварени с важна мисия да променят света към по-добро. Едни от тях са Децата на Дъгата, казва Нели Конуей. Дали и вашите деца не са от тях?

nelly-daga
Нели Конуей ни разказа за Децата на Дъгата Сн: Личен архив на Nelly Coneway

Специално за читателите на ТОПактуално.ком Нели Конуей изпрати това писмо.

Публикуваме го без промени и съкращения.

„Трябва да знаем, че в Децата на Дъгата е въплътено Христовото съзнание на Земята.

Децата на Дъгата започнаха да се раждат тук едва преди  7-8 години. Т.е. са все още са съвсем малки и не са започнали конкретно да  работят за духовното извисяване на хората, но специалистите казват, че тяхното присъствие вече се усеща.



Тези деца носят в своето подсъзнание много ясно изразена представа за тяхната мисия на планетата. Наричат ги в САЩ „нова вълна“.

С течение на времето постепенно от Земята ще започнат да изчезват институции като полиция, съд, прокуратура. Тяхното закриване ще бъде породено от естествената еволюция на човешкото съзнание.

Новите поколения ще носят коренно различен вътрешен морал, за разлика от старите поколения.“

Сега се сещаме за онова, което журналистката Диана Найденова сподели в интервю за своята дъщеря.

Детето е поне на 10 години, но имало ясна визия за Господ и разказвало на майка си за него.  Дъщерята на Диана Найденова знаела, че ще се занимава с опазване на околната среда и  на дивите животни.

Диана Найденова разказа, че дори и да се опитва да поучава дъщеря си за някоя житейска ситуация, детето не било съгласно, защото носи своята реална представа за нещата и за процесите около нас.

Но да се върнем към Децата на Дъгата.

Според Нели Конуей, Децата на Дъгата са безстрашни.

„Те не изпитват страхове, защото знаят, че тяхната защита се корени в огромната им вяра в Господ.

Децата на Дъгата имат вродени способности да лекуват, дори и със самото си присъствие сред околните са в състояние да излекуват някои дребни неразположения като главоболие, тревожност, напрежение, световъртеж и други.

Децата на Дъгата владеят телепатията и осъществяват телепатичен контакт със себеподобните си и с  Духовния свят. Защото телепатията е един универсален език и той помага да се влиза в контакт със светове извън Земята.

За  Децата на Дъгата феите и Ангелите не са фантазия е истинска реалност.“

Вероятно ще се стори странно за много българи, но големият народен лечител Петър Димков бил убеден, че феи, джуджета, гноми и  други същества живеят в горите. Той обичал да води своята дъщеря Лили на разходка в гората. Там й говорел за тези невидими с просто око обитатели.

Когато планетата Земя бъде масово населена с Децата Индиго, с Кристалните Деца и с Децата на Дъгата, едва тогава нашият свят ще се превърне в хуманен, изпълнен с хармония, разбирателство и любов.

Както пееше незабравимият Джон Ленън в песента „Imagine“ – … and the world will live as one (и светът ще заживее като едно цяло).

До тогава трябва да се справяме сами не само с проблемите около нас, но и с човешката завист, злоба, интриги и други негативни ситуации.

Освен да ходите на църква, медитацията е изпитан начин да се справяме със стреса и негативните емоции.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.