Месецът носи много любов за тези три зодии

0
570

Вие сте с изключително много късмет в любовта

Несъмнено тези три зодии ще имат изключително късметлийски месец по отношение на любовта.

зодии
Вие сте с изключително много късмет в любовта

Ако искате да разберете кои са щастливите зодии и дали и вие попадате в тяхната група, просто трябва да прочетете редовете по-долу.

Ето кои са късметлийските зодии, на които ще им върви в любовта през месец март:

Овен
Вие сте една от трите щастливи зодии, на които месецът ще предложи много красиви забавления в любовен план. Ще имате толкова много възможности за флирт и забавление, че дори самите вие ще се затрудните. Няма да знаете откъде да започнете. Едно нещо е повече от сигурно и то е, че през следващите месеци определено няма да сте сами.



В случай, че сте хвърлили око на представител на някой от останалите два огнени знака, то сега е моментът да действате. Вие преценете дали да покажете чувствата си едва доловимо или пък да действате съвсем открито. Важно е обаче да поемете инициативата. Ако се надявате да върнете в живота си някое бивше гадже, и това не е невъзможно, но ще можете да го осъществите едва към края на месеца.

Лъв
Вие сте с изключително много късмет в любовта. Сами сте забелязали, че последните няколко месеца не бяха особено ярки в емоционален план. Сега ситуацията ще се промени коренно. Само една случайна среща е в състояние да преобърне живота ви.

В случай, че се окажете в любовна дилема, не се притеснявайте. До края на месеца нещата със сигурност ще ви се изяснят и ще можете да вземете правилното решение. Онези от вас, които са във връзка, могат да бъдат напълно спокойни. Нищо не е в състояние да наруши спокойствието ви през този месец.

Скорпион
Онези представители от зодията, които са свободни и се надяват в живота им най-накрая да се случат някои хубави неща, то можем да ви зарадваме, че точно сега е моментът. Периодът е идеален да изберете своята половинка, с която бихте искали да дочакате старините.

До 25 март ще получите възможност да влезете във връзка с един воден или огнен знак. В случай, че вече сте във връзка и то от доста време, сега е моментът да планирате следващата сериозна крачка. Съветът на звездите е да не пренебрегвате призивите от миналото и да се помирите с бившите си партньори. Ще получите възможност да възстановите стара връзка. Със сигурност не сте предполагали, че ще дойде този момент, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.