Стойчо Керев разкрива мистерията на смъртта и съществуването след нея (ВИДЕО)

0
530

Журналистът и продуцент Стойчо Керев, заедно с неговия гост ни запознават с вечната тема, която вълнува всеки жив човек. Какво се случва по време на смъртта и какво става след нея

Гост на Стойчо Керев в поредния епизод на „Новото познание“ е известният писател и специалист по регресии Христо Нанев. В момента Христо Нанев подготвя нова книга с научни доказателства как протича смъртта и за живота след нея.

Стойчо Керев
Стойчо Керев и Христо Нанев разгадават тайните на живота след  смъртта

Много хора се плашат от смъртта. Христо Нанев разказва, че е страшно да видиш един човек, който до вчера е бил жив, на следващия ден да не диша повече. Но всичко свършва до там. Има много неща, които не можем да видим, които са свързани с последващите трансформации.

Молитвата „Отче наш“ е свързана с желание за познание. Регресията като метод за пътуване в света но Отвъдното дава познание за живота след смъртта. Когато човек разполага със знание, страхът трябва да отстъпи. Смърт означава разпадите, на които е подложено човешкото тяло.

Има наука, наречена танатология. Тя се занимава със смъртта и с онова, което се случва след физическия край. Тази наука е толкова сериозна, колкото и анатомията, коментира Христо Нанев.



В религията се казва какво да се прави на 3-я ден, на 9-я ден, на 40-я ден, на 9-я месец. През тези периоди са разпада не само физическото тяло, но и ефирните тела. Докато най-чистият вид на човешкия дух се освободи напълно.

Ако ние имаме някаква представа какво има в Отвъдното, човешкият живот става много по-смислен, по-продуктивен. В Отвъдното има много школи и там има съзнателно съществувание. Най-добрите начини за духовна защита са на първо място вярата във Всевишния и вършенето на добри дела. Тогава Небето ще ни пази.

Интересното е, че не всички души имат свои духовни наставници в Отвъдното. Тези души са достигнали до онзи предел, до който не им е нужна подкрепа, а те трябва да се докажат сами. Но в трудни моменти духовните водачи могат да се появят. Когато човек се отклони от своя път и от своята карма.

Жена с деформация на аортата прави регресия при Христо Нанев. Получава постоянно главоболие и изтръпване на крайниците. Такава операция е трудна както в детските години, така и в зряла възраст.

По време на регресията вижда група войници. Седят на коне и гледат напред. В основата на хълма има разчленено човешко тяло. Тя изтръпва, защото това е нейното тяло. След като е убита, войниците са го разчленили. С помощта на нейните духовни водачи регресията е завършена успешно. След време Христо Нанев я срещнал и тя споделила, че болките станали значително по-слаби.

Христо Нанев имал 6 срещи с НЛО и подхожда сериозно към извънземните. Едната от тях е документирана на снимки и ще бъде публикувана в най-новата му книга. Христо Нанев е имал клиенти, които след своята физическа смърт са се преваплатили като извънземни, като плазмени същества, като нематериални същества, но притежаващи сериозен разум.

На пръв поглед тези хора изглеждат странно. Те не могат да приемат това, което се случва тук и сега на Земята. Вселената е едно богатство на различни проявления на  разум. Но духовното проявление най-висшето.

Не пропускайте видеото долу. От въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на Христо Нанев ще научите изключително любопитни и непознати факти.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.