Издирването е прекратено: МВР откри изчезналата Ралица

0
303

В продължение на няколко дни МВР, близки и приятели издирваха изчезналата Ралица Николова. За щастие полицията я откри и я върна при семейството й

Ралица Николова е от Пирдоп, но живее в София. В малкия град в момента живеят само нейните родители.

Ралица Николова
МВР откри изчезналата Ралица Николова

В София Ралица работи в голяма компания в отдел „Човешки ресурси“. За последно Ралица беше видяна миналия четвъртък около 17:30 часа. Тогава си е тръгнала от офиса. Освен нейните колеги, Ралица е била записана на охранителната камера.

Телефонът й е бил изключен. Един час по-късно го включила, за да проведе разговор от бул. „Константин Величков“. Там се намира спирка на метростанцията.

След това следите на младата жена се губят. Родителите на Ралица не могли да осъществят контакт с нея. Тя не се явила на работа в петък. Близките подали молба до МВР да бъде обявена за общонационално издирване.



Полицаи от Първо РУ в София предприемат оперативно – издирвателни мероприятия. Приятелите на Ралица сформират собствено издирване през ФБ.

Колеги на Ралица Николова разказали на разследващите, че имала проблеми с партньора си. Тя живеела на семейни начала с него. За да не тревожи излишно своите родители в Пирдоп, на тях казала, че има трудности на работното място. Ралица Николова не е конфликтна личност. Не е имала проблеми нито с началниците си, нито с нейните колеги.

До неделя телефонът на Ралица бил изключен. След като го включила разследващите засекли сигнала и така успели да я открият. Младата жена е в добро състояние.

В момента с нея работи психолог, за да й помогне да се възстанови от преживяната случка. Близките на Ралица изказват благодарности на всички съпричастни към техния проблем.

За отрицателно време постът във ФБ е бил споделен повече от 18 000 пъти, припомниха от „24 часа“.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.