Президентът Радев заведе дъщеря си на културно мероприятие

0
265

Президентът Радев и неговата дъщеря Дарина бяха сред публиката. Те предизвикаха огромен интерес сред гостите на тържеството

Софийски театрален сезон за 2018 г. стартира с постановката „Кралят Елен“. Той е дело на Анастасия Събева. Публиката остана очарована от спектакъла и го дари с бурни аплодисменти.

президентът Радев
Дарина и президентът Радев аплодират прекрасната пиеса

Официалното събитие се състоя на сцената на НДК. В интервю за Vesti.bg, актьорът Христо Мутафчиев даде ексклузивно интервю. Този път в качеството си на председател на СБУ – Съюза на българските артисти.

Снимки от събитието направи фотографът Христо Христов. Той запечата присъствието на официалните гости уважили важното културно събитие. Освен министърът на културата Боил Банов, присъства и зам.- кметът на София доц. д-р Тодор Чобанов. Двамата приветстваха всички участници и пожелаха огромни успехи на театралната сцена.

Сред публиката бяха президентът Радев и неговата дъщеря Дарина. Според Канал 3, Дарина Радева е част от трупата на софийското 35 СОУ. Трупата изнася представления не само в България, но и в чужбина. Младежите владеят френски език и техните постановки жънат страхотен успех зад граница.



От снимката се вижда с какъв интерес президентът Радев и неговата дъщеря изгледаха цялата постановка и колко спонтанно я аплодираха.

Дарина е по-голямата от двете деца на ген. Радев. Тя е родена през 2001 г. Нейният брат Георги е роден през 2003 г. След като красивата Дарина има артистични способности, интересно дали Георги ще стане военен като неговия известен баща.

След няколко месеца президентът Радев ще навърши 55. Наскоро показа, че е в чудесна спортна и физическа форма. По време на официално посещение в Пловдив  ген. Радев спонтанно се метна на лоста и направи коремно превъртане. Тази негова постъпка предизвика нечуван отзвук сред обществеността.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.