Кралска сватба ни пренася в света на романтиката (+видео)

0
438

Свързваме всяка една кралска сватба със света на приказките. Както се казва три дни яли и пили, и много се веселили. А след това живели дълги години неразделни

Последната кралска сватба ощастливи фамилията на старото кралство Хановер.

кралска сватба
Щастливите младоженци вдигнаха кралска сватба

Кралство Хановер се намира на територията на днешна Северна Германия. Преди дни се ожени най-малкият от синовете на хановерския принц Ернст-Аугуст. Младоженецът Кристиан (32-годишен) се врече във вечна любов на своята приятелка Алесандра.

Двамата младоженци от години живеят в Лондон. През месец ноември на 2017 г. сключиха граждански брак в английската столица. Но тържеството, което организираха е тяхната приказна църковна церемония.

Бракосъчетанието беше извършено в град Лима в Перу. Младоженката Алесандра де Осма е родена в този красив град. Когато е  на 25, тя успя да направи зашеметяваща кариера на модел. Сега се реализира като адвокат.



Младоженците се запознават през 2005 г. Тогава Алесандра е все още ученичка и работи като екскурзовод в Лима. Принц Кристиан посещава Перу като турист и Алесандра е негов гид.

След години се срещат отново и тогава пламват искрите на любовта. През 2011 г. се появяват на публични места в Лондон като двойка и тяхната връзка е отразена от светските хроникьори.

Булката беше облечена в елегантна класическа бяла рокля с дълъг шлейф. Тя беше въведена в катедралата от нейния баща известният предприемач Филип де Осма. На главата й има елегантна тиара с флорални мотиви, цялата обсипана с диаманти.

Принц Кристиан е втори претендент за трона. Той беше придружен от неговата майка.

Сватбата на принц Кристиан и Алесандра се превърна в събитие номер 1 в Лима. Почти целият град беше излязъл, за да види красивите младоженци. Ставайки свидетели на тази великолепна кралска сватба, хората се пренесоха в света на приказките и на романтиката.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.