Най-шокиращата диета е на Нора Шопова!

0
509

Нора Шопова прави нещо наистина шокиращо с храненето си!

Синоптичката Нора Шопова шокира цяла България с това, с което се храни. Нейната диета я няма никъде, но явно дава резултат, защото блондинката изглежда страхотно.

Нора Шопова
Нора Шопова пази шокираща диета

Става въпрос за ядене на насекоми. Да, няма шега, няма и измама. Русокосата красавица се храни с малки гадини, което за някои е извън границите на нормалното.

Оказва се, че Нора Шопова обича да похапва червеи и щурци, пише HotArena.net. Така поддържала изрядна фигурата си.

Синоптичката се запалила по шокиращата диета след един репортаж по телевизията, в който било излъчено как жена яде насекоми. Това веднага дало повод на блондинката да опита и тя.



„Свързах се с жената и тя ми даде съвети как да приемам тази храна. Вече закуската ми не минава без бонбони от брашно от щурци.“ – споделя Нора Шопова.

Най-вероятно синоптичката се храни с тези неща, тъй като те са ниско калорични. Все пак в насекомите ги няма мазнините от животинските изделия, а това не може да не води до отслабване.

Русокосата чаровница се храни по този начин от 2 години и не смята да спира да го прави. Тя вече има изградени навици в това отношение и стомахът й е привикнал към насекомите. Затова ще продължава и за в бъдеще.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.