Нели Конуей разяснява какви са Децата Индиго

0
421

През последните години на Земята се раждат специални деца. По този повод научаваме интересна информация от Нели Конуей за Децата Индиго

На външен вид те не се отличават от обикновените деца.

Наричат ги Деца Индиго, защото тяхната аура е виолетово-синя и прилича на мастилото на истинско индиго, което в миналото използвали за   писане.

Аурата със специален цвят от една страна показва духовната извисеност на тези Деца Индиго, от друга страна тя е онзи отличителен знак за разпознаване от себеподобните и от хората с развити сетива.

Ако в земен план за това колко един човек е материално обезпечен съдим по неговите материални придобивки – жилище, вила, автомобил, дрехи, бижута и други, то за духовния напредък на един човек разбираме от цвета на неговата аура.



nelly-indigo
За Децата Индиго научехме от Нели Конуей  Сн: Личен архив на  Nelly Coneway

Когато британците, например, видят тяхната кралица, те я разпознават по външните белези – каляска, охрана, облекло и други белези.

Когато духовно отворените хора видят   напреднали духове със синьо-виолетова аура, те знаят, че става въпрос за висока степен на духовен напредък.

Иисус Христос е бил Дете Индиго. Има и други хора, които по-късно са станали духовни лидери и водачи.

Тези деца са изпратени на Земята със специална мисия – поръчение от Господ, че трябва да свършат някаква важна работа в полза на човечеството.

Любопитен е фактът, че вече и сериозната наука се вълнува от Децата Индиго.

Изтъкнатият български професор Лъчезар  Филипов говори за тях и казва, че науката трябва да прояви много по-голям интерес към Децата Индиго, за да разберем каква мъдрост носят, а не да им преписват психически отклонения.

Както разказа Нели Конуей, Децата Индиго са невероятно чувствителни и интуитивни.

Те пазят спомена за предишни прераждания и за живота в Отвъдното много по-дълго време от останалите деца.

Тези деца виждат духовете на починалите и могат да различават аурата на хората без да са се подлагали на специална тренировка.

Децата Индиго са готови да оказват съдействие на останалите хора и се отзовават да помагат, защото от ранна възраст осъзнават, че имат специална мисия, а помощта на страдащите е част от техния ангажимент.

Една изключителна особеност на Децата Индиго е свързана с разбиране чувствата и емоциите на околните. Когато Децата Индиго се натоварят прекалено много с чуждата мъка и болка, нещастия и проблеми, те започват да напълняват физически.

Ако родителите забележат, че техните деца са по-различни от останалите, не трябва да се притесняват и да приемат това като Божие наказание, а като Дар от Бога, защото са орисани да отгледат и да се грижат за специални същества.

Ако Децата Индиго срещнат неразбиране, подигравки и други негативни емоции спрямо тях, те се затварят в себе си и отказват контакти с околния свят.

Нели Конуей препоръчва да прочетете книгата на нейната духовна учителка  д-р Дорийн Върчу „Ангелите“.

На български език са преведени и издадени много от книгите на д-р Дорийн Върчу. Информация за заглавията можете да получите ТУК.

Комуникация с Нели Конуей можете да осъществите на нейната ФБ страница ТУК.

 

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.