Принц Хари и Мегън подготвят страхотна изненада за своите гости

0
492

По случай предстоящата сватба принц Хари и неговата годеница Мегън Маркъл подготвят няколко страхотни изненади за своите гости

Първата изненада, която младите кралски особи подготвиха зарадва много хора.

принц Хари
Принц Хари и Меган ще почерпят своите гости със страхотна торта

Сред ВИП гостите, които ще присъстват по време на брачната церемония, ще има и обикновени поданици. На лотариен принцип са избрани хора, които на живо ще съпреживеят радостта на британското кралско семейство.

Втората изненада се отнася за много по-широк кръг от хора. В параклиса „Свети Георги“ в двореца Уиндзор местата са ограничени. След края на брачната церемония принц Хари и Мегън Маркъл ще обиколят улиците с каляска, за да могат всички гости да им се порадват.

Очакват се доста хора да пристигнат в Бъркшир заради сватбата. А ако времето бъде топло, не само туристите ще присъстват. Поданиците на кралицата също ще отидат със своите семейства, за да поздравят младоженците.



Третата изненада е сватбената торта. Принц Хари и Мегън Маркъл избраха сладкар, който ще подготви този важен атрибут. Тортата ще бъде изпечена и декорирана от Клер Птак.

Клер вече си е извоювала име на голям сладкар в Лондон. Дори топ кулинарът Джейми Оливър прави комплименти на нейните шедьоври.

Принц Хари и Мегън Маркъл поръчали специална пролетна торта. Тя ще има вкус на лимон и бъз. Пролетно време бъзовите храсти цъфтят и у нас. Около тях се носи приказен аромат. От цветовете се приготвя страхотен сироп.

Сватбената торта ще бъде декорирана с маслен крем,  с цветчета бъз и с други пролетни цветя. Гостите ще изпитат невероятно удоволствие, когато получат своите парчета прекрасен сватбен десерт.

Идеята за избор на сладкар е на Мегън Маркъл. Преди години актрисата е правила блог за здравословно хранене. Вземала е интервюта от Клер Птак. Клер използва само био продукти, които освен, че са вкусни, са и полезни за здравето.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.