Вашият партньор е Овен – вие сте невероятни късметлии

0
465

Няма значение дали става дума за мъж или за жена, представителите на зодия Овен са невероятни хора. Ако вашият партньор е от тази порода, ударили сте бингото

Зодия Овен притежават няколко много силни страни на характера, заради които си заслужава да имате под ръка такъв човек.

Зодия Овен държат на семейството и на приятелите си до гроб

Овен
Представителите на зодия Овен са страхотни

Според една статистика от Англия, най-малък процент разводи има в семейства, в които единият от партньорите е зодия Овен. Това са хора, на които може да се разчита безрезервно. Причината е, че обичат силно и страстно до гроб.

Те държат на своя партньор не само в добри времена, но и в тежки ситуации. Ако останете без работа по-дълго време, партньорът Овен няма да ви натяква. Вие можете да разчитате на неговата финансова подкрепа.



Ако се случи да се разболеете тежко и трябва някой да се грижи за вас, Овните няма да ви зарежат за друг партньор. Те ще бъдат плътно до вас.

Същото важи и за децата. Ако в семейството на Овен се роди дете с недъзи и проблеми, то никога няма да бъде изоставено на произвола на съдбата.

Зодия Овен носят огнена марсова енергия

Те са темпераментни и силни. С тях никога не може да ви бъде скучно. Овните не могат да стоят на едно място и да бездействат. Винаги се впускат в някакви приключения и ангажименти.

За разлика от представителите на други зодии, Овните държат да споделят тези тръпки със своите партньори. Ако в службата организират тържество, Овните ще поискат да заведат и своята половинка.

Ако изпратят в командировка зодия Овен, той ще направи и невъзможното, за да уреди и своя партньор да го придружи.

Зодия Овен са победители

Планета Марс, която управлява знака Овен подтиква хората да се борят за всичко. Колкото повече се борят и състезават, толкова по-добре се чувстват. Овните не обичат да получават нещата в живота на готово. Просто не им е интересно.

Ако ви ухажва мъж Овен и вие оказвате съпротива, това разпалва неговата страст още по-силно. Колкото по-дълго е разпалвана неговата страст, толкова по-дълго ще пламти огнената любов във вашите отношения.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.