Уникална революционна операция извършиха в България за първи път

0
529

Чудесна новина за всички пациенти с тумори на трудно достъпни места.  Днес е извършена уникална революционна животоспасяваща операция със свръх модерна техника

Пациент на 77 години изпада в нетипично състояние. Не може свободно да движи своите ръце и крака. Ръцете му изтръпват и той не може да държи нищо с тях.

операция
Проф. Райнов по време на операция, която извършва посредством свръх модерна техника

След проведен преглед се оказало, че има тумор в мозъка. Туморът е на трудно достъпно място и не би могъл да бъде опериран без новата свръх модерна техника.

Операцията е извършена от неврохирурга проф. Николай Райнов, който от много години живее и практикува в Германия и в Швейцария.

Такива операции там се извършват вече 20 години. За България са все още новост. Затова проф. Райнов не само оперира, но и обучава своите колеги от МБАЛ „Свети Пантелеймон“ в Плевен.



Репортер на БНТ 1 направи репортаж за уникалната операция. Той взе интервю от проф. Райнов и от пациента. Оперираният Атанас Тотляков от град Пазарджик е изключително щастлив. Операцията е извършена едва вчера. Днес той вече свободно движи своите ръце и крака. Направи демонстрация пред камерата на БНТ 1.

Проф. Райнов е оптимист, че и в България пациентите с тумори могат да получат толкова качествено лечение, колкото тези в чужбина. Качествената техника и добре обученият персонал са гаранция за живота на пациентите.

Ако имате подобни проблеми и се колебаете къде да ви оперират, направете консултация с проф. Николай Райнов в Плевен. Повече информация можете да прочете и от сайта на МБАЛ „Свети Пантелеймон“ ТУК.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.