Тези продукти ускоряват растежа на косата ви

0
476

Ще останете доволни от резултатите

Няма никакво съмнение, че наследствеността е основният фактор, който оказва влияние върху вида на косата.

косата
Ще останете доволни от резултатите

Разбира се своя отпечатък оставят околната среда, храните, които консумирате, както и грижите, които полагате за косата си. Може би и вие чувате твърде често твърдението, че ако природата не ви е надарила с гъста и хубава коса, няма какво да се направи. Е, това вече е огромна грешка.

Истината е, че ако полагате редовно грижи за косата си, тя няма да пропусне да ви се отблагодари подобаващо и обратно. Ако пък не се грижите за нея, няма никакво съмнение, че това си личи отдалеч.
Всичко, от което се нуждаете, за да я накарате да заблести и да изглежда прекрасно, се намира на една ръка разстояние от вас.

Трябва само да се протегнете и да забъркате поредната вълшебна маска, която ще я накара да живне. Тя ще изглежда като манекенките от кориците на списанията. Не вярвате ли? Ами опитайте и ще се убедите сами в думите ни.



Специалните ефективни смеси за коса, които ще ви предложим, са базирани на продуктите, които могат да бъдат открити във всеки един дом. Те не само ще „полират“ косата ви, а ще я подхранят отвътре и ще стимулират растежа й. За вас остава само да изберете начина, който най-много ви допада и да го приложите.

Яйчен жълтък
Нужни са ви само два жълтъка. Разбъркайте ги добре и ги нанесете върху главата си. След това увийте главата си с найлон, а върху него поставете затоплена кърпа. Оставете яйцата да подействат в продължение на 40 минути, след което измийте косата си, както правите обичайно.

Алое
Нарежете няколко листа от алое на две и изцедете сока им. С леки масажни движения втрийте получената течност в корените на косата. По този начин ще помогнете на сока от алое да проникне в дълбочина и ще си гарантирате подобрено кръвообращение. Колкото и невероятно да ви звучи, то е от огромна важност за растежа и здравината на вашата грива. Оставете сока от алое да действа поне два часа. Ако имате възможност можете да го оставите и цяла нощ и да измиете главата си на сутринта.

Ябълков оцет
След като измиете косата си по обичайния начин, заменете балсама с ябълков оцет. Нанесете го върху косата, без да го изплаквате. Оставете го да изсъхне или пък подсушете косата си със сешоар.

Лимон
Смесете 1 яйчен жълтък със сока от един лимон и 1 ч.л. бадемово масло. Загрейте малко сместа и я нанесете върху косата. Оставете я да подейства поне 1 час и отмийте, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.