Кейт Мидълтън изуми всички с начина, по който изглеждаше в последния си работен ден (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

0
501

Очаква се херцогинята да роди пред следващия месец

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, успя да изуми всички с начина, по който изглеждаше в последния си „работен ден“.

Кейт Мидълтън
Очаква се херцогинята да роди пред следващия месец

Кейт Мидълтън се показа в последната си изява пред обществото, преди да роди третата си рожба. Както вече стана ясно, очаква се третото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям да проплаче през април, пише списание „Elle“.

При последната си публична изява преди раждането й, тя бе придружена от съпруга си принц Уилям. Двамата се срещнаха с някои от атлетите в Бирмингам, които ще се подготвят за следващите Параолимпийски игри.

Всички присъстващи на събитието останаха изненадани от редкия момент на близост, който си позволиха да демонстрират принц Уилям и съпругата му.
Принцът седна в една от инвалидните колички, а Кейт постави ръката си на рамото му.



Далеч не може да се каже същото за бъдещото кралско семейство – принц Хари и избраницата му – американската актриса Меган Маркъл.
Двамата не пропускат да покажат любовта си във всеки един момент, в който посещават заедно дадено мероприятие.

Кейт Мидълтън изненада мнозина с облеклото, което бе подбрала за тази си проява. Тя бе облечена много по-свободно в сравнение с предходните пъти, в които се показваше пред широката общественост, отбелязва на страниците си друго авторитетно модно издание – „Харпърс базар“.

В последния си работен ден преди раждането, херцогинята бе заложила на черна блузка на ситни бели цветчета, прилепнал панталон, по-популярен като skinny jeans, допълнени от елегантно светло палто, което наподобяваше по-скоро на дълго сако.

36-годишната Кейт Мидълтън бе подбрала изключително семпъл грим, а косата й бе пусната. Що се отнася до аксесоарите, които обикновено са неизменна част от облеклото й, този път те също бяха сведени до минимум.

Двете издания припомнят, че предишното раждане на Кейт Мидълтън бе на 2 май 2015 година. Тогава на бял свят се появи втората им рожба – принеса Шарлот.
След раждането херцогинята се отдаде на майчинството си до 17 септември. До този момент тя не приемаше никакви официални ангажименти.

Според списание „Elle“ същият този сценария ще се повтори и при третото раждане. Предполага се, че Кейт Мидълтън ще се завърне отново към публичната си дейност в началото на есента.
До този момент обаче от Бъкингамския дворец не са излезли с официално съобщение по темата.

Освен това няма как тази информация да бъде потвърдена като се има предвид, че през месец май ще се състои едно от най-очакваните събития от британците – сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Все още не е ясно дали Кейт ще уважи събитието, пише vesti.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.