Мумия на извънземно предизвика небивал научен интерес

0
561

Всяка една находка, свързана с НЛО разбужда духовете у нас и по света. Учените датират намерената мумия на извънземно на 3600 години

През 2001 г. в Северна Германия е намерен мистериозен диск. Той остава в историята на науката като Дискът от Небра.

извънземно
Мумия на извънземно на 3600 г. развълнува учените

Върху мистериозния диск е изобразен небесният свод. Според науката това е най-древното изображение на небето, познато до момента.

Дискът е с тегло 2 кг при диаметър 30 см. Златни орнаменти са гравирани върху неговата повърхност. Те представят нощното небе. Учените разчитат лунното и слънчевото затъмнение.

Още през 2001 г. е направен радио-карбонов анализ. Той показал, че възрастта на диска е 3600 години. Учените са на мнение, че древните цивилизации, обитавали тези земи, за заровили диска в земята. Те се подчинявали на древните култове. Благоразположението на боговете може да бъде измолено, само ако бъдат подарени скъпи дарове за Всевишните.



Наскоро намерената мумия на извънземно също е интересна. Тя има дължина 106 см. Учените не откриват репродуктивни органи. Затова е трудно да се определи дали това е мъжко или женско извънземно.

В Чили през 2003 г. в пустинята Атакама е намерен малък скелет с дължина около 15 см. Главата на скелета прилича на извънземно. В началото учените смятаха, че наистина става въпрос за инопланетянин.

Наскоро е взета проба от костния мозък на въпросното същество и е направен ДНК анализ. Резултати са категорични. Не става въпрос за извънземно. Това е скелетът на новородено от пол женски. Съществото е било мъртво родено или е починало непосредствено след самото раждане.

То прилича на извънземно, понеже е било поразено от редица мутации. Изоставане в растежа, сколиоза и преждевременно стареене. Може би затова не е могло да оцелее и да живее.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.