Меган Маркъл направи от принц Хари нов човек

0
377

Меган Маркъл прави каквото си поиска с принц Хари и той се подчинява!

Американската красавица Меган Маркъл има пълно влияние над годеника си принц Хари. Това става ясно от последните разкрития около подготовката за сватбата им.

принц Хари и Меган Маркъл
Меган Маркъл преобрази принц Хари

Оказва се, че братът на престолонаследника Уилям е станал напълно неузнаваем. Той е отказал цигарите и е отслабнал с 5 кг.

Всичко това направил по настояване на Меган Маркъл, която искала да зачене от него веднага след сватбата им. Очевидно това, според нея, ще я приобщи още повече към кралската фамилия.

Има и нещо друго обаче. Биологичният часовник на актрисата тиктака с пълна сила. Тази година тя ще навърши 37 г. и не може да си позволи да чака за дете от Хари нито миг повече.



Сватбата им ще бъде на 9 май в замъка Уиндзор. Това ще бъде едно от най-големите събития в световен мащаб през тази година.

Поканите до гостите вече са разпратени. Те са от принц Чарлз, а не от кралица Елизабет Втора. Като причина се изтъква фактът, че тази сватба няма да е на държавно ниво, както беше при принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Все по-усилено се говори, че Меган Маркъл е абсолютен господар във връзката с принц Хари. Тя била шеф в отношенията им, а той бил толкова влюбен, че изпълнявал всичко, което му каже.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.