Чудотворна икона на Пресвета Богородица пристигна у нас

0
597

Тази чудотворна икона на Пресвета  Богородица доказано помага за разрешаване на всички видове проблеми. Намерете начин да й се поклоните

Специално от град Ананиев за поклонение във Варна пристигна тази невероятна икона.

чудотворна икона на Пресвета Богородица
Това е чудотворната икона на Пресвета Богородица, която пристигна във Варна

Тя е изложена в храм „Успение Богородично“ в морската столица. Това е катедралният храм в центъра на града. Вярващите могат да се докоснат до нея и да търсят помощ чрез Пресвета Богородица за абсолютно всякакви проблеми.

Иконата помага за оздравяване и на семействата, които нямат деца. Помагала е на хора без работа да започнат да работят.  Безброй са сложните проблеми за съдебни спорове и други, на които правилен отговор е намерен след молитви пред този необикновен образ.

Добрата новина е, че новопристигналата чудотворна икона на Пресвета Богородица ще остане във Варна до Великден – 8 април 2018 г. Затова хора, които не живеят в морската столица, могат да се организират и да пристигнат във Варна за поклонение.



Чудотворната икона е изрисувана през 19 век. Тя е дело на монаси от Света гора, Атон, които населяват руския манастир „Свети Пантелеймон“.

Иконата е дарена на храм в град Ананиев в Украйна. След като болшивиките завземат властта, те започват да унищожават храмове, манастири и да тиранизират Божиите служители.

Такава злощастна съдба сполетяла храмът, в който била изложена чудотворната икона. Църквата била варварски разрушена.

По Божията промисъл, иконата била скрита под каменната стълба, която извежда до камбанарията. Така успяла да се запази невредима. Години по-късно била намерена и отново изложена за поклонение.

В България имаме много чудотворни икона на Пресвета Богородица. Трите най-силни и най-големи са от Троянски, Бачковски и Рилски манастири. Но в почти всяка църква и манастир има поне по една чудотворна икона, която доказано е помагала на хората в беда.

Но пристигналата икона от Украйна е още един уникален шанс за нуждаещите се да изпитат Божията благодат и да получат небесни дарове.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.