Седмичен любовен хороскоп

0
304

Забавете малко темпото и изчакайте края на седмицата, когато се очаква емоциите ви да се успокоят

В следващите редове ще ви разкрием какво вещае седмичният любовен хороскоп за представителите на всяка една зодия.

любовен хороскоп
Забавете малко темпото и изчакайте края на седмицата, когато се очаква емоциите ви да се успокоят

Ето какво очаква всяка една от тях:

Овен
Седмичният ви любовен хороскоп гласи, че не е изключено да установите, че партньорът ви споделя вашите житейски ценности. Този факт ще ви вдъхнови да направите нещо заедно. Може например да отидете на курс, на екскурзия или просто във фитнес залата. Като цяло настройката ви е за пролетно освежаване във всеки един от аспектите на живота.

Телец
Тъй като отношенията между вас и половинката ви са малко напрегнати, взимате прибързани решения. Забавете малко темпото и изчакайте края на седмицата, когато се очаква емоциите ви да се успокоят. Най-добре за вас би било да откриете баланса вътре в себе си.



Близнаци
Настоящата седмица ще ви донесе доста похотливо настроение, вещае вашият любовен хороскоп. Ако питат вас, със сигурност ще пожелаете да изкарате всички дни от седмицата под завивките, в компанията на любимия човек. Не е изключено към края на седмицата да ви се прииска да пошмекерувате и да се изкарате болни от мистериозна болест.

Рак
Вие сте от щастливците, на които седмичният любовен хороскоп вещае, че в тази сфера от живота ви ще цари пълна хармония. Разбира се не е изключено да се стигне до някакво неразбирателство с половинката ви. Важното обаче е да не се притеснявате и да не правите прибързани неща. Венера ще ви помогне да решите всичко по възможно най-добрия начин.

Лъв
Вашите мисли ще бъдат завладени от нова тръпка през следващите дни. Истината е, че тя обещава да бъде доста силна и гореща. Не е изключено този мъничък пожар да не успее да пламне в голяма любов. Това обаче в никакъв случай не трябва да ви отчайва или пък да бъде повод да се разстроите.

Дева
Настоящата седмица се очертава като изключително натоварена за представителите на зодия Дева. Всъщност това не е нищо необичайно за вас. И този път единствените, които ще могат да ви направят щастливи в истинския смисъл на думата, са любимите ви хора. Не забравяйте, че наближават светли празници. На дневен ред трябва да сложите и темата за организирането на семейното събиране.

Е, след като вече сте наясно какво са ви предначертали звездите в любовен план, ще ви е по-лесно да се справите с някои ситуации. Само не вземайте прибързани решения и не предприемайте прибързани действия, за да не съжалявате на по-късен етап, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.