Любовен хороскоп за периода 26-31 март

0
298

Напоследък се чувствате доста напрегнати, но не споделяте с близките си

Ако искате да научите какво са ви отредили звездите в любовен план то можете да научите подробности от седмичния любовен хороскоп.

любовен хороскоп
Напоследък се чувствате доста напрегнати, но не споделяте с близките си

Ето какво вещаят те за всеки зодиакален знак:

Везни
Крайно време е да се ориентирате в своите отношения и чувства с партньора. Вземете най-после решение дали искате нещо мимолетно или да създадете сериозни отношения с човека до вас и му го заявете открито.

Скорпион
През следващите дни ще успеете да възстановите домашния уют и хармонията. Нещо, което ви липсва от доста време насам. В ролята на миротворец и този път ще влезе любимия ви човек. Именно той ще е инициаторът на примирието, което ще сключите. Само от вас зависи обаче дали това примирие ще е краткосрочно или дългосрочно.



Стрелец
Напоследък се чувствате доста напрегнати, но не споделяте с близките си. Смятате, че по този начин им спестявате натоварването, но истината е, че ги притеснявате още повече. Ако могат да ви помогнат с нещо, те винаги ще го направят. Определено ще ви е трудно да се отпуснете и да се насладите изцяло на интимните мигове, които ви предстоят.

Козирог
Тази седмица ще ви е доста натоварена и причината за това ще са конфликтите, които възникват между вас и половинката ви. Седмичният любовен хороскоп вещае, че в основата им ще са битовизми или някакви дребни неразбирателства. Опитайте се да не им отдавате толкова голямо значение. Най-добре би било, ако успеете да се държите на ниво и да не си го „слагате на сърце“.

Водолей
Вашият любовен хороскоп вещае, че през следващите дни отношенията ви ще вървят изключително балансирано. Чувствате се повече от прекрасно във връзката, в която се намирате. Партньорът ви, ви дава всичко, от което имате нужда. Не можете да се оплачете и от липсата на внимание. В този ред на мисли се замислете дали не е време да преминете към по-сериозна крачка в живота си.

Риби
През настоящия период има много голяма вероятност да се наложи да проведете няколко много важни разговора. Тези разговори ще са свързани с партньора ви и последствията, до които ще доведат ще са доста сериозни. Въпреки това не трябва да се тревожите. Не отлагайте разговорите. Запомнете, че животът не ни е даден, за да се живее статично.

След като сте подготвени за предстоящите събития в любовен план, ще ги посрещнете подготвени. Не бързайте да реагирате остро на всичко, което ви се случва, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.