Огромна трагедия връхлетя Любо Нейков

0
210

Любо Нейков е съсипан, не може дори да работи в момента!

Голяма трагедия споходи актьора Любо Нейкова. Продуцентът изгуби един от най-близките си хора на земята, съобщава в. „Телеграф“.

Любо Нейков
Нова трагедия в живота на Любо Нейков

Майка му Цеца е издъхнала на 70-годишна възраст. Само преди месец тя е отбелязала своя седми юбилей, който обаче се оказа последен в живота й.

Трагедията се е случила в неделя, когато беше Благовещение. Погребението ще събере едни от най-известните имена от родния театър, защото сред присъстващите ще има много колеги на Любо Нейков.

Това е поредната голяма драма в живота на продуцента на „Столичани в повече“. Преди доста време той изгуби свое неродено дете, след като жена му направи спонтанен аборт.



Преди 4 години пък брат му почина от инфаркт. Именно болката по него не е могла да преодолее Цеца и се счита, че това я е погубило.

Майката на актьора е работила през целия си живот в пощата в Червен бряг. След пенсионирането си тя и съпругът й Иван се преместили в просторна къща с двор на село.

Там Цеца се грижела постоянно за цветята, а мъжът й отглеждал животни. В двора им има направени две люлки за двете им внучки – дъщерята на покойния Ценко, която вече е студентка, и детето на Любо – 8-годишната Анна.

TOPactualno.com изказва съболезнованията си на Любо Нейков и цялото му семейство! Нека майка му почива в мир!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.