Александър Сано беснее в нета заради колата си: Тъпанар, ще те изкривя по-зле от чистачката! (ВИДЕО)

0
507

Александър Сано е направо бесен от постъпката на свой съсед!

Актьорът Александър Сано реагира бурно срещу един от съседите си. Той прие много тежко факта, че му изкривиха чистачката на колата, научи TOPactualno.com.

Александър Сано
Александър Сано беснее заради колата си

Тази сутрин Косъма от „Под прикритие“ е заварил изкривена чистачката на шофьорското място на автомобила си. По случая той пусна видео във Фейсбук, където нарича извършителя на деянието „долнопробен мерзавец“ и „тъпанар“.

Причината за всичко е било неправилно паркиране на Александър Сано. Актьорът е спрял на тротоар, което явно е вбесило съседа му.

Предната вечер Сано се върнал от представление във Варна. Часът бил два през нощта, обиколил целия квартал, но не намерил място за паркиране. Тогава се принудил да спре върху един от тротоарите.



По думите на звездата от „Под прикритие“ става ясно, че най-вероятно става въпрос за съседа му, който забива пирони в гумите на автомобили, които са спрели неправилно. Подход, който не е чужд на мнозина.

Интересното е, че Александър Сано, вместо да се засрами, че е спрял на непозволено място, беснее в интернет. Така излага на показ нарушаването на закона, което е приложил.

Актьорът обаче никога не е бил от стеснителите. Той дори се заканва, че ако някога види извършителя в действие, ще го изкриви по-зле и от чистачката.

Вижте видеото!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.