Цвети Пиронкова вече е майка: Честито!

0
499

Красивата българска тенисистка Цвети Пиронкова роди своето първо дете. Майката и бебето се чувстват прекрасно под грижите на лекарите

Късно снощи на 27 март 2017 г. Цвети Пиронкова роди своето бебче.

Цвети Пиронкова роди
Цвети Пиронкова роди сладко момченце

То е момченце. Роди се 3500 гр. с ръст 49 см. Бебокът проплакал в пловдивската болница „Селена“. Раждането извърши д-р Снежана Топалова.

Екипът на „Марица“ определи новороденият като „новият Григор„. За сега име не се споменава. Но родителите ще му изберат някое красиво и величествено име.

Екипът на ТОПактуално.ком й честити, както и на таткото Михаил Мирчев за първата рожба!



Пожелаваме на новороденото юначе да има чудесно детство и да постигне огромни успехи, когато порасне!

Двамата с Мишо са двойка от 8 години, но сключиха брак през лятото на 2016 г. Миналата година тя прекъсна активните спортни изяви, защото получи травма. Докато се лекуваше разбра, че ще става майка. Така окончателно приключи своята активна спортна кариера.

Може да се върне един ден на корта отново като състезател. Може и като треньор по тенис. Но в момента предизвикателството да бъде майка е най-важното.

Цвети Пиронкова роди и сега цялото й голямо семейство е във възторг от появата на сладкия бебок. Бабите вече са мобилизирани и очакват Цвети и бебето да се приберат вкъщи, за да помагат в къпането и в смяната на пелените.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.