Изключително важно решение на Димитър Бербатов променя живота му!

0
234

Димитър Бербатов с огромна крачка към новото си поприще!

Досега всички ние познавахме Димитър Бербатов като футболист. Да, играч с невероятни качества, най-успешния българин през този век, но само футболист.

Димитър Бербатов
Димитър Бербатов взе много важно решение за живота си

Скоро обаче това няма да е точно така. Митко обяви публично, че ще става треньор по футбол, което е едно от най-важните решения в живота му.

Той има лиценз за треньор, тъй като е завършил висше в НСА, което автоматично го прави годен за тази професия. Затова можем да очакваме до няколко години да води някой гранд.

Бербатов ще започне треньорството си от най-ниското стъпало. Първоначално ще бъде треньор на детско-юношеска школа в Дубай.



Всички очакват от него да пожъне не по-малки успехи от тези, които имаше като играч. Причината е, че благоевградчанинът винаги се е славил като интелигентен футболист, който е много над доста свои колеги в това отношение.

Припомняме, че Димитър Бербатов е шампион на Англия два пъти, носител на Купата на България, носител на „Карлинг къп“ на Острова, голмайстор на Висшата лига и още, и още.

Митко се състезава за много добри отбори. В България беше част от Пирин и ЦСКА, а след това игра за Байер (Леверкузен) и Тотнъм. Върхът на кариерата му обаче е периодът му в Манчестър Юнайтед. След това също е играл в прилични отбори, като Фулъм и Монако например.

Ако Берба успее да стане треньор един ден поне на някой от бившите си отбори, това ще бъде голям успех за него. Дано го направи!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.