Писмото, което разтърси света на Дивна след катастрофата!

0
361

Дивна има над какво да мисли относно това, което прочете в мрежата!

Певицата Дивна е виновна за осакатяването на Кристин Илиева. Именно тя предизвика катастрофата край с. Българене, довела до счупването на краката на приятелката й.

Дивна
Дивна не е до приятелката си в този труден миг, а трябва да бъде

Поп дивата е влязла в насрещното на забранен участък и на всичкото отгоре е карала с 50 км. в час над допустимото. Така автомобилът й е излязъл от пътя и се забил в мантинелата.

Единият крайник на Кристин е бил почти откъснат, но са го спасили чрез барокамера. Въпреки това, най-вероятно поне година манекенката ще трябва да ходи с помощта на патерици, а първоначално дори и с инвалидна количка.

Дивна е раздирана от вина и в момента е в голяма депресия, твърдят близките й. Тя не си показва носа навън, което не се одобрява от някои хора.



Нейна позната и колежка на пострадалата изпрати публично виртуално писмо до певицата, което може да я разтърси из основи. В него тя я агитира за действие и да не се крие след инцидента, а да бъде до Кристин.

Много хора дариха кръв за пострадалата, но не е известно Дивна да го е направила. Това прави много лошо впечатление. Каквото и да е състоянието й, това на Кристин е много по-лошо и затова приятелката й, виновна или не, трябва да бъде до нея.

Певицата обаче засега не доказва своето приятелство. Тя се крие у дома, което не й прави чест.

Вижте посланието на Изабела Господинова във Фейсбук! Публикуваме го без никаква редакторска намеса.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.