Анакондата е детронирана! (Още по-огромно чудовище скоро излиза на лов+виж къде живее)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Анакондата не е най-голямата змия на света

Анакондата е детронирана, има много по-голяма змия от нея. Тя е супер чудовище и скоро ще излезе на лов. Да, такава змия съществува. И е доста по-огромна по размери от чудовищната анаконда.

анакондата

Огромна змия, по-голяма от анакондата, живее в Сибир

Досега всеки знаеше, че анакондата е най-голямата змия в света. Но има малобройни племена в Сибир, които твърдят обратното. Те са категорични, че в техните земи се въди змия, супер огромно чудовище.

Тя била още по-голяма и непредвидима в своето поведение от анакондата. Според местните притежавала хипнотизаторски и свръхестествени способности, пишат руски медии.

В миналото много очевидци са виждали сибирската змия. Немският историк от 13-ти век Герхард Фридрих Милер в книгата си „Описание на Сибирското царство” разказва за местен жител, който по чудо се спасил от чудовищната змия.Тя имала огромна глава и златист цвят.Оцелелият разказал, че само той успял да се спаси от загадъчното чудовище, като всичките му приятели били изядени от него.

Грамадната сибирска змия била срещана и в Урал, както в миналото, така и в днешни дни. В Свердловска област през 2011 очевидци разказват за среща с огромна змия, дълга 8-9 метра, която приличала на анакондата.

Племето манси, живеещо в Тюменска област разказват, че в земите им живеели змии чудовища. Те се заравяли в тинята на някои езера. Затова те много внимали с лодките си и тихо пускали веслата им, за да не разбудят огромните сибирски змии.

Аборигените твърдят, че змиите скоро ще се разбудят и ще тръгнат на лов. Те обаче не уточняват къде точно в Сибир ще се случи това. Нито кога точно ще се разбудят. Или може би там живеят много змии чудовища, по-огромни и от анакондата.

В този необятен и слабо проучен край-Сибир крие всевъзможни неща. И доста от тях не се поддават на никакво логическо обяснение.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар