Анакондата е детронирана! (Още по-огромно чудовище скоро излиза на лов+виж къде живее)

0
483

Анакондата не е най-голямата змия на света

Анакондата е детронирана, има много по-голяма змия от нея. Тя е супер чудовище и скоро ще излезе на лов. Да, такава змия съществува. И е доста по-огромна по размери от чудовищната анаконда.

анакондата
Огромна змия, по-голяма от анакондата, живее в Сибир

Досега всеки знаеше, че анакондата е най-голямата змия в света. Но има малобройни племена в Сибир, които твърдят обратното. Те са категорични, че в техните земи се въди змия, супер огромно чудовище.

Тя била още по-голяма и непредвидима в своето поведение от анакондата. Според местните притежавала хипнотизаторски и свръхестествени способности, пишат руски медии.

В миналото много очевидци са виждали сибирската змия. Немският историк от 13-ти век Герхард Фридрих Милер в книгата си „Описание на Сибирското царство” разказва за местен жител, който по чудо се спасил от чудовищната змия.



Тя имала огромна глава и златист цвят.Оцелелият разказал, че само той успял да се спаси от загадъчното чудовище, като всичките му приятели били изядени от него.

Грамадната сибирска змия била срещана и в Урал, както в миналото, така и в днешни дни. В Свердловска област през 2011 очевидци разказват за среща с огромна змия, дълга 8-9 метра, която приличала на анакондата.

Племето манси, живеещо в Тюменска област разказват, че в земите им живеели змии чудовища. Те се заравяли в тинята на някои езера. Затова те много внимали с лодките си и тихо пускали веслата им, за да не разбудят огромните сибирски змии.

Аборигените твърдят, че змиите скоро ще се разбудят и ще тръгнат на лов. Те обаче не уточняват къде точно в Сибир ще се случи това. Нито кога точно ще се разбудят. Или може би там живеят много змии чудовища, по-огромни и от анакондата.

В този необятен и слабо проучен край-Сибир крие всевъзможни неща. И доста от тях не се поддават на никакво логическо обяснение.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.