Кръстьо Лафазанов стана дядо: Честито!

0
599

Актьорът Кръстьо Лафазанов и неговата чаровна половинка Елена Начева в момента се носят на крилете на голямото щастие. Те станаха дядо и баба

Дъщерята на талантливото творческо семейство Лафазанови Елица роди вчера момиченце.

Кръстьо Лафазанов
Елена Начева и Кръстьо Лафазанов се радват на своята новородена внучка

Бебето е проплакало в „Майчин дом“ в столицата. За него се погрижили д-р Мариана Цанкова и д-р Веселин Дяволов. Сем. Лафазанови изказват също благодарности на д-р Валентина Мазнейкова и на д-р Мария Деновска от клиника „Света София“.

Новороденото бебе е второто внуче на Кръстьо Лафазанов и на Елена Начева. През 2016 г. тяхната дъщеря ги дари с момченце. Сега вече спокойно могат да се похвалят, че щастието им е пълно. Те си имат внук и внучка.

И докато Кръстьо Лафазанов си припомня как се сменят памперси, друга известна двойка се наслаждава на своето щастие.  Президентът Плевнелиев и Деси Банова отново са във фокуса на вниманието.



Любовта на красивата синоптчика Деси Банова и на президента Росен Плевнелиев разцъфтява като пролетта. Вече направиха първата крачка към нейния официален статут.

В интервю за предаването „На кафе“ Деси Банова сподели две чудесни новини. Първата е, че двамата с Росен Плевнелиев са се сгодили. Дори показа своя годежен пръстен. Той е фин и елегантен. Във формата на халка с малък брилянт.

Втората новина е, че възнамеряват да сключат брак. По този начин ще подплатят своята наистина огромна любов с официален документ.

Предаването „На кафе“ изигра голяма роля в техните отношения. За първи път като двойка се появиха точно при Гала. Пред цяла България обявиха своята любов. Те ни показаха колко са щастливи заедно.

Връзката им е изключително специална. Между тях има огромна химия и дълбоко разбирателство. Те са вдъхновение за всички, които не са радостни в любовта. Показаха, че трябва да търсят нови хоризонти за щастие.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.