Фън шуй съвети за успех, късмет и просперитет

0
905

Фън шуй навлезе и в живота на българите. Търсим възможностите на това древно знание, за да можем да постигнем здраве, късмет, любов, успехи и просперитет

В предаването „Горещи срещи“ по BiTelevision гостува специалистът по фън шуй Людмила Тонева.

фън шуй
Фън шуй е древна наука за хармонията между човека и природата

Людмила Тонева обяснява, че фън шуй е наука за хармонията между човека и природата. Има много начини тази хармония да бъде създадена или възвърната.

Факт е, че има различни предмети и статуетки, които привличат или отблъскват енергиите. Например, трикраката жаба. Някои хора страшно много я харесват, докато други не могат да я гледат.

Фън шуй специалист ви е препоръчал тази жаба и я е поставил в правилния сектор, за да привлича пари. Вие всяка сутрин минавате край нея, но се чудите как тази грозна фигурка ще ви помогне. Тогава тя пак ще работи, но няма да може да го прави с целия си пълен капацитет.



Статуетка на тигър е особено полезна. Тя дава сила и смелост. Затова е добре човек да има под ръка тигър не само в дома си, но и в офиса. Той носи още просперитет и успехи. Тигърът е едно от четирите Божества, затова има толкова силна енергия.

Ако човек е роден в годината на Тигъра, според китайския хороскоп, статуетка на тигър допълнително усилва добрата енергия. Същото важи за останалите знаци. Например, ако сте родени в годината на Коня, статуетка на кон ще ви бъде особено полезна.

От българския фолклор можем да взаимстваме цветето мушкато. То носи силна енергия. Ако си наредим мушката на терасата, те ще ни пазят от лоши енергии и ще ни зареждат с положителни.

За да постигнем успехи в живота и в кариерата, трябва да имаме партньор, с когото осъществяваме обмен на енергия. Затова във фън шуй не малка част от символите са двойка. Например, мандариновите патици, кучета Фу, драконови коне и други.

Не пропускайте видеото долу до края. От него ще научите още много полезни, любопитни и интересни неща.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.